Nyheder

Tøjindsamling var en bragende succes – tak for jeres donationer
21/01/20

Fra den 15. december 2019 og frem til 15. januar 2020 kunne vores beboere i Vivabolig donere vintertøj til udsatte borgere i lokalområdet, der har brug for ekstra varme i disse kolde vintermåneder. Det viste sig at være en stor succes!

Læs mere
Kom til Åbent Hus i januar - og vind en tur i biografen
09/01/20

Søndag den 19. januar 2020 holder vi åbent hus i to af vores boligafdelinger i Aalborg og Vodskov. Leder du efter en ny lejebolig, har du her en god mulighed for at blive inspireret – og måske finde din nye drømmebolig.

Læs mere
Åbningstider mellem jul og nytår 2019-2020
18/12/19

Mellem jul og nytår har vi andre åbningstider.

Læs mere
Stop madspild og fyld en pose
05/12/19

Den 23. december 2019 kan du komme forbi Vivabolig, hvor Stop Spild Lokalt uddeler gratis mad ud til alle, der vil være med til at bekæmpe madspild. Der kan være mulighed for at få alt fra frugt, brød, kager og marmelade til stege og delikatesser.

Læs mere
Visionsdebat om Aalborgs fremtid
27/11/19

Det er ikke svært at bemærke, hvor stærkt det går med udviklingen i Aalborg – både når vi taler om boliger, infrastruktur og bylivet. Derfor er det vigtigt at standse op og tænke over, hvilken type by Aalborg skal være i fremtiden. Tirsdag den 26. november 2019 deltog Vivabolig i en spændende debat, hvor visioner om fremtidens Aalborg blev præsenteret.

Læs mere
Rejsegilde for Kærbyhus – 28 nye familieboliger
22/11/19

Torsdag 21. november 2019 kunne vi holde rejsegilde for Kærbyhus ved Ny Kærvej, der vil bestå af 28 familieboliger med enten altan eller hyggelig privat have.

Læs mere
Nye almene og private udsigtsboliger på vej i Aalborg
29/10/19

Den 29. oktober 2019 tog Vivabolig, Sundby-Hvorup Boligselskab og borgmester Thomas Kastrup-Larsen første spadestik til et nyt og spændende byggeri på hjørnet af Sohngårdsholmsvej og Universitetsboulevarden i Aalborg. Her skal vi opføre 132 almene og private boliger i en karrébebyggelse, som vil blive et nyt visuelt centrum i bydelen.

Læs mere
Billige almene boliger på vej til Aalborg
20/09/19

I Aalborg Vestby er vi i gang med at opføre 111 moderne familieboliger. Boligerne bygges på en kommunal grund og støttes af Aalborg Kommune. Onsdag den 18. september 2019 markerede vi byggeriet med en grundstensnedlæggelse og nedgravning af tidskapsel, med hjælp fra Borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Læs mere
Bo i Nord har tekniske problemer
22/08/19

Bo i Nord oplever en stor telefonkø i øjeblikket. Pga. teknisk fejl er der desværre blevet sendt SMS’er ud til mange, om at der ligger et boligtilbud. Dette er en fejl, som de beklager meget.

Læs mere
Gamle mursten skal ikke nedbrydes men genbruges
08/08/19

På Ny Kærvej er vi så småt i gang med opførelsen af 28 nye attraktive familieboliger. Det krævede først nedrivning af det gamle plejehjem på adressen. Nedrivningen efterlod mursten, der nu bliver genbrugt frem for nedknust - Det sparer miljøet for en masse CO2 og er derfor langt mere klimavenligt.

Læs mere
Side 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom