Jeg flytter ind

Velkommen til Vivabolig

Inden du flytter ind, er der nogle praktiske ting, som er en fordel at have styr på. 

Indskudslån/kautionslån - Når du flytter ind i en almen bolig, skal du betale et beboerindskud. Har du svært ved at betale dette indskud, har din kommune, i visse tilfælde, pligt til at låne dig pengene eller kautionere for et banklån. Læs mere her.

Husleje - Din første termins husleje skal indbetales til Vivabolig inden du flytter ind. Herefter skal du betale din husleje til den første hverdag i hver måned. Vi anbefaler, at du tilmelder dig betalingsservice, så overførslen sker automatisk.

Søg boligstøtteNår du bor til leje, kan du have ret til boligstøtte. Du skal søge boligstøtte senest en måned efter, du er flyttet ind, og kan få boligstøtte fra den dato, du flyttede ind. Læs mere her.

Meld flytning - Din adresse flyttes ikke automatisk. Du skal derfor selv sørge for at melde flytning på www.borger.dk.

Reglementer - I den afdeling du flytter til, er der en husorden, som er gældende for dig som beboer. Sørg for at læse dem igennem, så du ikke overtræder afdelingens retningslinjer.

Installationer i din bolig - Hvis du ønsker at installere vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler, skal du søge om tilladelse hos dit ejendomskontor. Installationstilladelsen kan hentes her, men skal efter underskrift afleveres på dit ejendomskontor.

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom