Husdyr

​Der er nogle dyr, som man godt må holde i en almen bolig uden, at man har en husdyrstilladelse. Det er f.eks. ikke nødvendigt at indhente en tilladelse, hvis man anskaffer sig en guldfisk i en bowle.

Omvendt er der dyr, som man under ingen omstændigheder må have i en almen bolig, også selvom de sprogligt hører ind under definitionen på husdyr. Dette omhandler eks. høns, grise, og får.

Det er forskelligt fra afdeling til afdeling, hvorvidt man må holde husdyr eller ej. Det er afdelingsmødet, der beslutter og fastsætter regler for, hvilke og hvor mange husdyr, beboerne må holde. Det er for det meste hunde og katte, der reguleres i afdelingernes husordener.

Hvis du ønsker at anskaffe dig et husdyr, kan du gå ind og finde din afdeling her og læse, om det er tilladt i din afdeling.
 
Skema til registrering af husdyr - klik her

Besøg af husdyr
Organisationsbestyrelsen har på bestyrelsesmødet den 3. februar 2014 vedtaget nogle retningslinjer for husdyr på besøg, som gælder for de afdelinger, der ikke må have husdyr og som ikke i forvejen har egne retningslinjer for husdyr på besøg:

- Ma​​n må have husdyr på besøg 3 uger i alt om året, beregnet ud fra kalenderåret, dog maks. 14 dage i træk.
- Reglen gælder for alle afdelinger, der ikke har egne nedskrevne regler.
- Du skal som beboer huske at få dine husdyrbesøg registreret på ejendomskontoret eller administrationskontoret.
​- Husk i øvrigt at overholde gældende regler i afdelingen.

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom