Om VivaboligVivabolig er en almen boligorganisation der opfører, udlejer, administrerer, vedligeholder og moderniserer støttet boligbyggeri i Aalborg og omegn.

​Med over 4.500 boliger fordelt på 30 afdelinger er vi en af de største boligorganisationer i Nordjylland.​

Vi tilbyder boligtyper til ethvert behov:

  • Familieboliger
  • Ældre- og plejeboliger
  • Ungdomsboliger
Udlejningen af ungdomsboliger sker gennem Studiebolig Aalborg, hvor udlejning af ældre- og plejeboliger sker gennem Ældre- og Handicapforvaltningen.


Til dagligt har vi et tæt samarbejde med:

  • Studiebolig Aalborg
  • Boligselskabernes Landsforening
  • Aalborg Kommune, herunder særligt By- og Landskabsforvaltningen, Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen, Ældre- og Handicapforvaltningen
  • Andre boligorganisationer i Aalborg og i resten af Danmark
Almene boliger er et tilbud for alle som et alternativ til privatudlejning og ejerboliger.


Meget mere end et tag over hovedet
Vivabolig leverer langt mere end boliger. Vi spiller også en væsentlig rolle, når det gælder nærdemokrati, sociale og tryghedsskabende indsatser, byggetekniske og energivenlige løsninger, og vi er fremsynet i drift og administration. Vivabolig er derfor både en bæredygtig og helhedsorienteret boligorganisation, når det gælder planlægning og udvikling af boligbyggeri i Nordjylland.

Det er vores beboeres frivillige indsats, der skaber den sociale ramme om livet i vores boligområder. Det gælder både i det organiserede frivillige arbejde, som eksempelvis medlemmer i afdelingsbestyrelser, og det mere uformelle arbejde med aktiviteter og projekter i afdelingerne.

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom