Indflytningssyn

Nøglerne til din nye bolig får du udleveret i forbindelse med dit indflytningssyn. Inden nøglerne kan udleveres, skal lejekontrakten være underskrevet og indskud og husleje skal være betalt.

Du skal kontakte det lokale ejendomskontor i den afdeling, du flytter ind i for at lave en aftale om et indflytningssyn.
​​

Find dit ejendomskontor her
 

Indflytningssynet foregår ved, at du sammen med en ansat fra ejendomskontoret gennemgår boligen.

Indflytningsrapporten bliver udarbejdet elektronisk, hvorefter du får tilsendt rapporten til din mail med et link til en fejl- og mangelliste. Du har derefter 14 dage til at redigere listen, hvis du opdager fejl eller mangler i din bolig. Efter 14 dage bliver fejl- og mangellisten låst og bliver sendt automatisk til ejendomskontoret.

Når ejendomskontoret har modtaget din fejl- og mangelliste, vil en ejendomsfunktionær kontakte dig for at gennemgå listen. Når det er afgjort, hvad der skal udbedres i din bolig, fremsendes den endelige fejl- og mangelliste til både dig og ejendomskontoret.

​Velkommen til Vivabolig!

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom