Cookie- og privatlivspolitik

- På www.vivabolig.dk


Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Vivabolig
Kayerødsgade 43
9000 Aalborg
Telefon: 9630 9460
E-mail: mail@vivabolig.dk

Introduktion
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles
oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Personoplysninger


Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder digvoresnyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysningeromdin computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer,e-mail,adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. atfremsendeet nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive engenereltidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittetom”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger,derbehandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til persondata@vivabolig.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at kontakte Datatilsynet.

 

Information om hjemmesidens brug af cookies


Samtykke til cookies
Når du klikker på ”Accepter alle” i cookiebanneret, giver du samtykke til, at der sættes cookies til de formål, som er angivet i banneret. Ønsker du kun at give samtykke til nogle cookies, kan du vælge de ønskede cookies til og fra, og trykke på ”Gem og Luk”. Ønsker du ikke at give samtykke til cookies, skal du vælge alle fra og trykke på ”Afvis alle”. I cookiebanneret kan du også trække et samtykke tilbage med virkning for fremtiden. Vær opmærksom på, at du ikke kan fjerne ”nødvendige cookies”, da de er en forudsætning for, at siden kan fungere.

Hvilke cookies sættes
Under ”Læs mere” i banneret eller på ‘indsæt link til underside om cookies’ kan du se, hvilke cookies der sættes, hvem der sætter cookies, formålene, udløbsdatoen og om cookies sættes af 3. part.

Sådan afviser eller sletter du cookies eller trækker samtykket tilbage
Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til cookies for fremtiden ved at klikke på ikonet nede i bunden af skærmen, som åbner banneret igen, og som er synlig på alle sider på hjemmesiden. I bunden af banneret kan du fravælgealle cookies, derikkeer nødvendige for at få siden til at fungere. Hvis du kun har valgt nogle fra, skal du trykke på ”Gem og Luk”. Hvis du har valgt alle cookies fra, skal du trykke på ”Afvis alle”. Dit samtykke vil herefter være opdateret.

Du kan også altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services,duikkekan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan også slette cookies, der allerede er sat, og trække dit samtykke tilbage: Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:
Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.
Telefon: 9630 9460
E-mail: mail@vivabolig.dk

Cookiedeklaration

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4000 lejemål fordelt på 23 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 90 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig
både som almen boligorganisation og som arbejdsplads

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language