Råderet

​Som beboer har du mulighed for at få indflydelse på din boligindretning og sætte dit eget personlige præg på boligen.

Med råderetten har du som lejer mulighed for både at forbedre og ændre på din bolig - ligegyldigt om du ønsker at foretage store eller små justeringer af eksempelvis bad, entré, køkken og værelser. Som lejer bestemmer du selv, hvad du vil ændre - dog skal du også selv sørge for udførelsen af arbejdet og finansieringen.

Når du som lejer udfører forbedringer i din bolig under råderetten, har du ret til økonomisk godtgørelse. Denne udbetales sidenhen af Vivabolig ved din fraflytning - dog bør du bemærke, at udbetalingen af godtgørelsen afhænger af, om du flytter inden forbedringerne er afskrevet.

Ønsker du at foretage ændringer/forbedringer af din bolig, skal du kontakte driftschefen i Vivabolig, inden du påbegynder arbejdet.

Inden sagen kan afsluttes, skal Vivabolig syne dit arbejde. Du vil få skriftlig besked med tidspunkt for dette syn. Når arbejdet er synet og godkendt, vil der blive lavet et tillæg til din lejekontrakt, hvori det afskrivningsberettigede beløb vil fremgå.


Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4300 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom