Afdeling 18 Gundorfslund: Helhedsplan

På ekstraordinært afdelingsmøde den 21. maj 2024 stemte beboerne ja til at gennemføre en omfattende helhedsplan i afdelingen, hvor vi omdanner 168 boliger til 150 tilgængelighedsboliger.

Tiltag i boligerne
Hele afdelingen er omfattet af denne helhedsplan:
Blok 3 - Gundorfslund 5-6
- Udearealer, belysning og beplantning
Gule blokke - Gundorfslund 2A+2B, 4A+4B+4C, 28-31
- Udearealer, belysning, beplantning og mindre udvendige renoveringer
De resterende røde blokke - Gundorfslund 1-4 og 7-27
- Udearealer og helt nye boliger
Se alle tiltag i boligerne i afstemningsgrundlaget her. 

Flere af boligerne og bygningerne i afdelingen trænger til en gennemgribende renovering. Derfor har der gennem mange år været dialog med Landsbyggefonden for muligheden for at gennemføre en helhedsplan for afdelingen.

I arbejdet med udarbejdelsen af helhedsplanen har vi først og fremmest taget hensyn til beboerne, derudover lovgivning, myndighedskrav, samt retningslinjer fra Landsbyggefonden. Vi gennemførte for flere år siden en række workshops og forundersøgelser i afdelingen. Processen har været afgørende for at sikre, at helhedsplanen omfatter så meget som muligt.

Hvorfor en helhedsplan?
Helhedsplanen skal gøre vores boliger mere tidssvarende og tilgængelige samt bidrage til at skabe et bedre og mere attraktivt boligområde for alle målgrupper. Helhedsplanen indeholder bl.a. etablering af elevatorer, nye planløsninger og nye tekniske installationer.

Helhedsplanen gennemføres i samarbejde med Landsbyggefonden, hvilket betyder, at vi får forskellige tilskud, så vi har mulighed for at få mere udført til en lavere pris uden en alt for høj huslejestigning.

Hvornår går projektet i gang?
Efter godkendelse af helhedsplanen starter vi op på den videre proces, og beboerne vil løbende få mere information om genhusning, byggestart mv.


Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom