Køb af hårde hvidevarer

Som beboer i Vivabolig har du mulighed for at benytte dig af vores stærke beboertilbud, ved indflytning til ny bolig eller næste gang dine hårde hvidevarer skal skiftes ud.

  
VIGTIGT
Det er ikke muligt at opsætte vaskemaskine eller opvaskemaskine i alle lejemål. Kontakt derfor ejendomskontoret for at høre om netop dine muligheder.
Klik her for at finde kontoret, der hører til din bolig.

HUSK, at der altid skal udfyldes en installationstilladelse ved opsætning af vaskemaskine eller opvaskemaskine. Du kan finde installationstilladelsen her eller på ejendomskontoret.

Du står selv for at bestille hårde hvidevarer hos ElSalg Aalborg.

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom