Stop madspild og fyld en pose

Stop madspild og fyld en pose

- 05/12/19


​Om aftenen, når butikkerne er lukket d. 23. december, kommer frivillige fra Stop Spild Lokalt rundt og afhenter alt den mad, der normalt vil blive smidt ud, som kan blive givet videre til alle, der er interesserede.
 

Stop Spild Lokalt er en frivillig forening, der bekæmper madspild i 109 danske byer, hvor de nu, for første gang, samler ind og deler mad ud i Aalborg. Til uddeling af mad har vi stillet vores store selskabslokale til rådighed, der ligger centralt i Aalborg.
 

Den 23. december 2019 fra kl. 22.00-00.00 kan du komme forbi Kayerødsgade 43, 9000 Aalborg og fylde en indkøbspose med gratis og lækker mad fra de mange lokale dagligvarebutikker. På denne måde er du med til at bekæmpe madspild og får en masse god mad med hjem.
 

Husk egen indkøbspose og en mindre pose, hvis der er brød.
 

Det er ikke muligt at svare på, hvilke madvarer man kan få, da det kommer an på, hvad butikkerne har i overskud ved lukketid.
 

Du kan læse mere i deres Facebook-gruppe.
 

Ønsker du at give en hånd med?

Kontakt Charlotte fra Stop Spild Lokalt Aalborg
Telefon: 2750 2843
Mail: amagergade@hotmail.comTilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom