Afdeling 5 Konvalvej: Helhedsplan

På Konvalvej 49 i Aalborg gennemfører vi en omfattende helhedsplan, hvor den eksisterende bygning er nedbrudt og et nyt højhus med 32 boliger er under opførelse.

Boligerne er udlejet til indflytning 1. juni 2024.
Skriv dig på ventelisten på Bo i Nord.

Tiltag i boligerne
Se alle tiltag i boligerne i afstemningsgrundlaget her.

Hvad er en helhedsplan?
En helhedsplan er en samlet plan for hele renoveringsprojektet – lige fra detaljer om renoveringsarbejdet og materialevalg til husleje, genhusning osv. Denne samlede plan er samtidig det, der danner grundlag for at kunne søge om økonomisk støtte hos Landsbyggefonden.

Landsbyggefonden (LBF) er en fond, der er stiftet af almene boligorganisationer og oprettet ved lov. Formålet er at fremme de almene byggeriers selvfinansiering.
Læs mere om LBF

Hvorfor en helhedsplan i afdeling 5?
Konvalvej er en af Vivaboligs ældre afdelinger med 236 boliger opført i 1957. Afdelingen ligger tæt på naturskønne områder i den sydvestlige del af Aalborg, ikke langt fra centrum.

Afdelingens vision med helhedsplanen på Konvalvej 49 er at etablere nye tilgængelige boliger, som kan være med til at fastholde beboere i længere tid i afdelingen. I forbindelse med renoveringen er der fokus på sammenhængende indretning og gennemlyste boliger og en udvidet altan. Derudover skal der sikres nem tilgængelighed i form at ny elevatoradgang.  Visionen er derudover at skabe attraktive udfordrende udearealer, der både forbedrer og styrker sammenholdet og samtidig sikrer tryghed for den enkelte beboer. 

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom