Udlejning af lejemål gennem Airbnb

Mange vælger i dag at leje en privat bolig gennem f.eks. Airbnb i stedet for at bo på hotel under et weekend- eller ferieophold. På samme måde har mange luret, at det kan være en rigtig god idé at udleje ens hjem - eller dele af det - til andre og på den måde tjene en ekstra skilling. Men som beboer i en almen bolig er det, ifølge loven, rent faktisk ikke tilladt.
Her kan du læse mere om, hvad en almen bolig er.

Som beboer skal man nemlig have en skriftlig tilladelse fra ejeren af boligen (Vivabolig), til at leje sit lejemål ud til andre.

Du kan læse mere om boligbytte og fremleje her.

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom