Rejsegilde for Kærbyhus – 28 nye familieboliger

Rejsegilde for Kærbyhus – 28 nye familieboliger

- 22/11/19
Mure og tagkonstruktion på Kærbyhus står færdig, og de enkelte boliger er ved at tage form med rumfordeling af badeværelser, køkkener og værelser. Gangarealerne er også ved at tage form, og der er gjort klar til at få installeret elevator i opgangene. 

Som bygherre på projektet havde vi derfor inviteret håndværkere, arkitekter og teknikere til gilde, hvor vi alle kunne se, hvordan projektet skrider frem. Vivaboligs formand Pia Hornbæk sagde hertil et par ord om projektet.

I Vivabolig sætter vi stor pris på vores relation til vores samarbejdspartnere, og den gode relation er meget vigtig i et byggeprojekt som det her. Jeg vil gerne give en stor tak til vores samarbejdspartnere, da de virkelig gør et fantastisk stykke arbejde. Vi glæder os til at overtage det nye byggeri til sommer og kunne byde vores nye beboere velkommen til deres nye hjem.

På grunden lå det tidligere plejehjem Kærby Hvilehjem, der først skulle rives ned, da det ikke stod til at renovere. Vi har derfor sagt ’farvel’ til Kærby Hvilehjem og ’goddag’ til Kærbyhus.Boligerne bliver en blanding af 2- og 3-værelses lejligheder i størrelserne 65-94 m2. Alle bliver tilgængelighedsboliger med elevator i opgangene.

Er du interesseret i boligerne?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, der udkommer en gang om måneden. Her skriver vi løbende om byggeriet, og hvornår du kan skrive dig op til boligerne på BoiNord.dk.

Er du ikke medlem af Bo i Nord?
Du kan med fordel skrive dig op i Bo i Nord allerede nu, da du optjener anciennitet fra den dag, du er registreret som medlem. Det koster kun 200 kr. om året.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4300 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom