Jeg er boligsøgende


Almene boliger er en boform for unge og ældre og alle derimellem. Om du er studerende, direktør eller pensionist spiller ingen rolle - her er det kun nummeret på ventelisten, der betyder noget.

​Selvom du måske ikke står og mangler en bolig her og nu, er det en god idé at lade sig skrive op alligevel. Det er først, når du står på ventelisten, at du optjener anciennitet. Hvis du engang skal finde en ny bolig, vil du dermed stå bedre for at få tilbudt en almen bolig.​

 

Vivabolig tilbyder en bred vifte af boliger fra tæt/lavt byggeri, en- og tofamiliehuse og rækkehuse til etagebyggerier. Vi har over 4.200 boliger og er dermed blandt de største boligorganisationer i Nordjylland. 

Vores boligtyper fordeler sig over familieboliger, ældreboliger, plejeboliger, ungdomsboliger og stayboliger i 23 boligafdelinger, hvor størstedelen er i Aalborg, men også i Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst.


Hvilken boligtype søger du?

Familieboliger for alle
Kontakt Bo i Nord
Ældre- og plejeboliger
Kontakt Aalborg Kommune →
Ungdoms- og stayboliger for studerende
Kontakt AKU-Aalborg 
​​

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4300 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom