Tøjindsamling var en bragende succes – tak for jeres donationer

Tøjindsamling var en bragende succes – tak for jeres donationer

- 21/01/20
Fra den 15. december 2019 og frem til 15. januar 2020 kunne vores beboere i Vivabolig donere vintertøj til udsatte borgere i lokalområdet, der har brug for ekstra varme i disse kolde vintermåneder. Idéen kom fra en medarbejder i Vivabolig, der havde oplevet en medborgers glæde ved at modtage en varm vinterjakke.

Da idéen kom til Vivaboligs Organisationsbestyrelse, var der ikke langt fra tanke til handling – en uge efter havde vi sat flyttekasser rundt i alle boligafdelinger, hvor vores beboere kunne lægge deres donationer. Derudover kunne alle andre, der havde lyst til at give, komme forbi vores kontor i Kayerødsgade med en donation. Det har givet et helt overvældende resultat!Som organisationsbestyrelse har vi fastlagt et fokuspunkt, der handler om at tage et socialt ansvar som almen boligorganisation. Initiativet handlede dog lige så meget om at styrke sammenholdet i vores boligafdelinger og sammen kunne være med til at gøre en forskel for andre, der har det svært, forklarer Eigil Stausholm, næstformand i Vivaboligs Organisationsbestyrelse.

Da indsamlingen sluttede, havde vores beboere indsamlet i alt 75 kasser med en masse lækkert vintertøj til både store og små. Der var blandt andet at finde: handsker, sko, store vinterjakker, varme trøjer, halstørklæder, soveposer, tæpper og meget mere.

Vi igangsatte initiativet fordi vi i Vivabolig har fokus på miljø, bæredygtighed og at tage et socialt ansvar. Vi er alle nødt til at bidrage og hjælpe hinanden, hvor vi kan. Da vi startede indsamlingen, turde vi næsten ikke komme med et bud på, hvor meget vi forventede at indsamle, så vi skød på omring 10 flyttekasser – men det må siges at have været alt for beskedent, da det jo endte med det syvdobbelte, fortæller Lotte Bang, Direktør i Vivabolig.

Fuld gang i uddelingen

Efter den succesrige indsamling begyndte en større uddeling af tøjet. Først havde vi en aftale med den sociale café Hjerterummet i Aalborg, der med glæde ville modtage det indsamlede vintertøj – Men med så mange kasser, blev det umuligt for dem at modtage det hele. Derfor har vi også uddelt tøjet til Familienetværket i Vejgaard og Parasollen i Aalborg, som blev meget glade og taknemmelige for donationerne.

Vi er stadig i fuld gang med at uddele kasserne med tøj til folk, der har brug for den ekstra hjælp.

Tak til alle vores beboere og andre gavmilde givere, der i den seneste måned har doneret tøj, som nu har skabt glæde hos andre.


Parasollen blev glade for den store donation til deres brugere.


Familienetværket jublede, da de fik tøj til deres mange besøgende.


Hjerterummet takkede for den fine donation fra vores beboerne.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4000 lejemål fordelt på 23 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 90 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig
både som almen boligorganisation og som arbejdsplads

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language