Park, Aalborg

I hjertet af Aalborg ombygger vi det tidligere Park Hotel på Kennedys Plads til 65 nye og super centrale studieboliger og kollegieværelser. 
Ungdomsboligerne bliver lavet til enten 1 eller 2 rums boliger.
 
Kollegieværelserne får eget toilet og bad og fællesfaciliteter som et stort fælles køkken. Køkkenet kommer til at bestå af en eller flere køkkenøer, hvor der kan laves mad i fællesskab. Derudover bliver der etableret opholdsarealer og loungeområde, så de kommende kollegiebeboere får et café-agtigt område at opholde sig i.

Den nye +Bus er placeret på Kennedys Plads og det er derfor blevet endnu lettere for studerende at komme til og fra studierne. 

Forventet indflytning: Sommeren 2024​.

Boligerne udlejes gennem Studiebolig Aalborg, som røgfrie boliger. Dette for at sikre et bedre indeklima, og mindre risiko for brand, lugtgener og konflikter.

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom