Fra natur til natur

Fra natur til natur

- 04/02/20
I januar 2020 var det tid til at få fældet nogle af de mange træer, der står omkring vores boliger på Skydebanevej i Vestbyen. Det var efterhånden en nødvendighed at få nedfældet træerne, da de begyndte at gøre skade på de omkringliggende bygninger. Hertil havde vi Jysk Natur til at klare opgaven med nedfældningen, hvor alt gik efter planen.Det er ikke altid med glæde, at vi er nødsaget til at fælde træer. I dette tilfælde gjorde det dog knapt ondt, da vi vidste, at træerne ville få et nyt formål et andet sted – nemlig i Aalborg Zoo.

Jysk Natur har en aftale med Aalborg Zoo om at levere afhuggede eller nedfældede træer, blade og grene til parken, hvis de vurderer, de kan bruges og ikke er sprøjtet.

Vi kontaktede Aalborg Zoo for at høre, hvad træerne fra vores afdeling i Vestbyen skulle bruges til. De fortalte, at træerne vil blive brugt som nye klatretræer til bl.a. parkens aber - på billedet nedenfor kan du se træerne blive stillet op inde hos aberne. Derudover er elefanterne vilde med at spise barken og grenene og er derfor også store aftagere.

På denne måde vil træerne gå fra natur og tilbage til naturens dyr, der vil få stor glæde af dem - og det glæder også os.


 


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4000 lejemål fordelt på 23 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 90 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig
både som almen boligorganisation og som arbejdsplads

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language