Nyheder

Nyistandsat erhvervslejemål til leje
07/09/18

I vores boligafdeling på Konvalvej i Aalborg har vi et erhvervslejemål på 132 kvm - perfekt til den lille virksomhed, der søger egne lokaler.

Læs mere
Orientering om boligstøtteudbetaling for august 2018
26/07/18

Udbetaling Danmark orienterer om, at et mindre antal lejere vil få udbetalt deres boligstøtte for august 2018 på deres NemKonto den 1. august 2018, frem for at få den fratrukket huslejen som normalt.

Læs mere
Beboerbladet Kontakten 2. udgave 2018
12/07/18

Anden udgave af beboerbladet Kontakten er nu udkommet og omdelt til alle beboere.

Læs mere
Skal du betale en højere husleje, end du plejer?
28/06/18

Udbetaling Danmark orienterer om, at et mindre antal lejere vil få udbetalt deres boligstøtte for juli 2018 på deres NemKonto den 2. juli 2018, frem for at få den fratrukket huslejen som normalt...

Læs mere
Sankt Hans fest i Østre Anlæg 23. juni 2018
14/06/18

For 16. år i træk kan du komme og fejre Sankt Hans i Østre Anlæg lørdag den 23. juni 2018 fra kl. 16.00 til 23.00. Som altid bliver det en utrolig hyggelig aften på tværs af boligorganisationer i Aalborg, hvor fællesskabet er i højsædet og alle er velkommen. Igen i år er der sammensat et program, som passer til børn og voksne i alle aldre.

Læs mere
Vivabolig har sparet over en million kroner ved energibesparende løsninger
11/06/18

I samarbejde med KNN Energirådgivning har Vivabolig siden 2014 modtaget op mod 1.200.000 kroner i tilskud til nye energibesparende løsninger i forbindelse med bygge- og renoveringsprojekter som f.eks. udskiftning af vinduer, nyt tag, efterisolering, elinstallationer, fjernvarme m.m...

Læs mere
Villi til børnekarneval
31/05/18

Forrige weekend deltog vores maskot Villi i årets børnekarneval sammen med Events by Skovsgaard. Det var en fantastisk dag med sol og sommer, hvor Villi fik hilst på en masse glade børn.

Læs mere
Byer i udvikling – Temablad
16/05/18

Vivabolig bidrager på mange områder til den positive udvikling i Aalborg. Det har temabladet "Byer i udvikling" skrevet en artikel om.

Læs mere
Beboerkoncert – Musik på hjemmebanen
14/05/18

Er du beboer i Vivabolig og trænger til en god koncertoplevelse? Kom og oplev Esther Brohus, som giver intimkoncert i selskabslokalet i Kayerødsgade og i selskabslokalet i Strynøgade.

Læs mere
Cykel rep. dag – en solrig beboerdag
09/05/18

Vejrguderne var med os med høj sol og varme, hvilket resulterede i mange besøgende til årets Cykel Rep. Dag den 5. maj 2018.

Læs mere
Side 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom