BoiAalborg skifter navn til Bo i Nord

BoiAalborg skifter navn til Bo i Nord

- 15/11/18

Siden 2015 har Vivabolig arbejdet tæt sammen med andre nordjyske boligorganisationer om boligportalen BoiAalborg. Målet var og er stadig, at gøre det nemt og billigt for folk at skrive sig op til en almen bolig. Men i det seneste år er flere boligorganisationer gået med i samarbejdet og det geografiske område har udvidet sig til hele Nordjylland. Det gav derfor mening for os alle at skifte navn til Bo i Nord.

Med det nye navn ønsker vi at fortælle, at vi sammen også har boliger andre steder end i Aalborg - blandt andet i Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn og Hobro. Bo i Nord giver dermed et bedre billede af, hvad vi tilbyder.

Hvad betyder det for dig som medlem?
Det nye navn ændrer ikke noget ved dine fordele, hvis du er medlem. Du har stadig din plads på ventelisten, og din anciennitet er uændret.

Almen fornuft at stå på listen
Navneændringen får ikke betydning for vores nuværende medlemmer, som er skrevet op på ventelisten. Men man gør klogt i at blive stående på listen, uanset hvor man befinder sig i livet - både hvad angår alder, livssituation, familiestatus osv. Livet kan pludselig tage en uventet drejning og så er det godt at have anciennitet på listen i Bo i Nord.


​For kun 200 kr. om året kan du skrive dig op til Bo i Nords 20.000 boliger i hele Nordjylland! 
​Se den nye hjemmeside og skriv dig op her: www.boinord.dk ​I dag består sammenslutningen om Bo i Nord af ni nordjyske boligorganisationer:
Alabu Bolig, Boligforeningen P.M., Boligselskabet Nordjylland, Farsø Boligselskab, Lejerbo Aalborg, Plus Bolig, Sundby-Hvorup Boligselskab, Støvring Boligselskab og Vivabolig.

 Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom