Nyt telefonnummer ved akutte skader

Nyt telefonnummer ved akutte skader

- 01/10/18
Pr. 1. oktober 2018 er der oprettet et nyt telefonnummer ved akut opståede skader i boligen som vand-, brand- og stormskade, tilstoppet afløb/kloak, ingen strøm eller lign. udenfor ejendomskontorets åbningstid. Telefonnummeret du skal ringe til er 7026 8659.

Du skal være opmærksom på, at du som beboer ved misbrug af nødtelefonen selv skal betale omkostningerne. Det gælder også, hvis der er sprunget en sikring, ved fejl på egne lamper, en dryppende vandhane, mistede/glemte nøgler eller tilsvarende.

​Inden for ejendomskontorets åbningstid skal du som beboer fortsat kontakte dit ejendomskontor. Find kontaktoplysninger på ejendomskontoret her.

 
 


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom