Vores hjemmeside har fået en makeover

Vores hjemmeside har fået en makeover

- 07/11/18
Vores hjemmeside er nu blevet meget mere brugervenlig for både beboere og boligsøgende.

Her kan du bl.a. finde information om Vivabolig, hvordan det er at være beboer og hvordan du får en bolig hos os. Derudover har vi gjort det nemmere for dig at finde kontaktoplysningerne til de enkelte afdelinger og kontorer. Se den nye kontaktside.
Hvis du er interesseret i at holde dig løbende opdateret på, hvad der rør dig i vores boligorganisation, følge med i vores byggeprojekter og se ledige boliger, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Er du beboer? 
Som beboer i Vivabolig får du din helt egen beboerside, hvor du hurtigt og nemt kan få et overblik over forhold, der vedrører dit lejemål og den afdeling, du bor i.
Den 7. november 2018 har vi lagt et infobrev i din postkasse, hvor du kan se, hvordan du logger ind. Hvis du inden 30. november 2018 logger ind giver dine samtykker til, hvordan vi må kontakte dig, deltager du i konkurrencen om gavekort til Rema1000. Hvis du også giver samtykke til at modtage nyheder fra både Vivabolig og din afdeling, kan du blive blandt de heldige og vinde en nedsat måneds husleje!

Beboere der ikke modtager digital post fra os, vil modtage breve fra os som hidtil og skal ikke give samtykke på beboersiden.

Har du ikke modtaget et infobrev?
Hvis du ikke har fået et infobrev i din postkasse eller ikke kan finde det, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også få tilsendt en kode ved at klikke på ”Glemt adgangskode” på hjemmesiden.

Kan vi gøre hjemmesiden bedre?
Har du et forslag til, hvordan vi kan forbedre vores hjemmeside, er du velkommen til at sende en mail til os: forslag@vivabolig.dk.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom