Nyheder

Gratis forsyn gør flytteprocessen lettere
04/01/19

Mister jeg hele mit depositum? Kan min rengøring godkendes? Hvor meget skal jeg betale? - Der kan være mange spørgsmål ved fraflytning af lejebolig. Derfor tilbyder Vivabolig et gratis forsyn inden det endelige flyttesyn.

Læs mere
Åbningstider mellem jul og nytår
20/12/18

Se vores åbningstider her

Læs mere
B.S. Christiansen på besøg i Vivabolig
12/12/18

Det er vigtigt, at vi hele tiden udvikler vores medarbejdere og ledere, så vi kan udvikle Vivabolig som boligorganisation. B.S. Christiansen var forbi og delte en masse guldkorn, der har inspireret os til, hvordan vi kan flytte os.

Læs mere
Vinderne af beboerkonkurrencerne er fundet
30/11/18

Alle beboere der har givet samtykker på beboersiden inden 30. november 2018, kan være heldige vindere af skønne præmier.

Læs mere
Yt bliver til nyt
22/11/18

Vi puster nyt liv i Kærby Hvilehjem på Ny Kærvej og omdanner bygningen til nye lækre familieboliger.

Læs mere
BoiAalborg skifter navn til Bo i Nord
15/11/18

Portalen skifter navn til Bo i Nord, fordi ventelisten giver adgang til 20.000 lejeboliger i hele Nordjylland. Med navnet Bo i Nord ønsker vi mere præcist at fortælle, at vi sammen tilbyder boliger andre steder end i Aalborg - blandt andet i Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn og Hobro. Læs mere om det nye navn.

Læs mere
Vores hjemmeside har fået en makeover
07/11/18

Vores hjemmeside er nu blevet mere brugervenlig for både beboere og boligsøgende. På siden finder du alle relevante oplysninger og informationer om Vivabolig som almen boligorganisation. Velkommen!

Læs mere
Nyt telefonnummer ved akutte skader
01/10/18

Pr. 1. oktober 2018 er der oprettet et nyt telefonnummer ved akut opståede skader i boligen som vand-, brand- og stormskade, tilstoppet afløb/kloak, ingen strøm eller lign. udenfor ejendomskontorets åbningstid. Telefonnummeret du skal ringe til er 7026 8659.

Læs mere
Mangler din virksomhed et lækkert lokale til næste arrangement?
20/09/18

Skal din virksomhed holde et stort møde, foredrag eller firmafest? I forlængelse af vores kontor i Kayerødsgade 43 i Aalborg, har vi et nyt og lækkert selskabslokale med plads til 120 gæster.

Læs mere
Nyistandsat erhvervslejemål til leje
07/09/18

I vores boligafdeling på Konvalvej i Aalborg har vi et erhvervslejemål på 132 kvm - perfekt til den lille virksomhed, der søger egne lokaler.

Læs mere
Side 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom