Nyheder

Hent gratis påskelilje-løg på byggegrund i Aalborg
08/03/19

Inden vi begynder at bygge nye ungdoms- og familieboliger på hjørnegrunden Sohngårdsholmsvej/Universitetsboulevarden i Aalborg, kan du gratis komme og grave et par af de mange 1000 påskeliljeløg op, som er plantet på grunden.

Læs mere
De 17 verdensmål er på dagsordenen i Vivabolig
05/03/19

Mandag den 4. marts 2019 var der temamøde i repræsentantskabet, der handlede om FN’s 17 verdensmål. Vi havde besøg af en række oplægsholdere, der skulle inspirere os til, hvordan vi kan blive en mere bæredygtig boligorganisation.

Læs mere
To af vores byggeprojekter er godkendt i byrådet
05/03/19

Mandag den 25. februar 2019 godkendte byrådet i Aalborg to af vores byggeprojekter, der i alt udgør 143 nye almene boliger.

Læs mere
Bunker på byggegrund gemte overraskelser fra 2. verdenskrig
04/03/19

På Annebergvej i Aalborg Vestby er vi i gang med at klargøre en byggegrund til opførelse af nye moderne familieboliger. Vi var i forvejen bekendte med, at der på grunden lå en tildækket bunker, der først skulle jævnes med jorden. Onsdag formiddag den 23. januar valgte nedbrydningsteamet at indstille arbejdet midlertidigt, da bunkeren indeholdte rester af ammunition fra krigen.

Læs mere
Vælgermøder hører ikke kun fortiden til
26/02/19

Den 25. februar holdte Bo i Nord valgmøde, hvor alle lejere var inviterede. Her kunne lejerne stille spørgsmål til et panel af repræsentanter fra alle partier, der stiller op til næste valg. Vi kom vidt omkring - lige fra klima, arbejdsmarked og ghettoplan.

Læs mere
Valgmøde for lejere i Bo i Nord
19/02/19

Vi er gået sammen med de øvrige boligorganisationer i Bo i Nord om et valgmøde i Europahallen. Alle er velkomne til at komme og stille spørgsmål til de indbudte politikere.

Læs mere
Officiel åbning af DUI Mandebutik i Sjællandsgade
11/02/19

Torsdag den 31. januar 2019 havde DUI Mandebutik officiel åbningsdag på Sjællandsgade 22-26 i Øgade-kvarteret – midt imellem to afdelinger i Vivabolig. Både Borgmester Thomas Kastrup Larsen og tidligere professionelle cykelrytter Frank Høj var forbi.

Læs mere
Gratis forsyn gør flytteprocessen lettere
04/01/19

Mister jeg hele mit depositum? Kan min rengøring godkendes? Hvor meget skal jeg betale? - Der kan være mange spørgsmål ved fraflytning af lejebolig. Derfor tilbyder Vivabolig et gratis forsyn inden det endelige flyttesyn.

Læs mere
Åbningstider mellem jul og nytår
20/12/18

Se vores åbningstider her

Læs mere
B.S. Christiansen på besøg i Vivabolig
12/12/18

Det er vigtigt, at vi hele tiden udvikler vores medarbejdere og ledere, så vi kan udvikle Vivabolig som boligorganisation. B.S. Christiansen var forbi og delte en masse guldkorn, der har inspireret os til, hvordan vi kan flytte os.

Læs mere
Side 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom