Nyheder

Vivabolig har sparet over en million kroner ved energibesparende løsninger
11/06/18

I samarbejde med KNN Energirådgivning har Vivabolig siden 2014 modtaget op mod 1.200.000 kroner i tilskud til nye energibesparende løsninger i forbindelse med bygge- og renoveringsprojekter som f.eks. udskiftning af vinduer, nyt tag, efterisolering, elinstallationer, fjernvarme m.m...

Læs mere
Villi til børnekarneval
31/05/18

Forrige weekend deltog vores maskot Villi i årets børnekarneval sammen med Events by Skovsgaard. Det var en fantastisk dag med sol og sommer, hvor Villi fik hilst på en masse glade børn.

Læs mere
Byer i udvikling – Temablad
16/05/18

Vivabolig bidrager på mange områder til den positive udvikling i Aalborg. Det har temabladet "Byer i udvikling" skrevet en artikel om.

Læs mere
Beboerkoncert – Musik på hjemmebanen
14/05/18

Er du beboer i Vivabolig og trænger til en god koncertoplevelse? Kom og oplev Esther Brohus, som giver intimkoncert i selskabslokalet i Kayerødsgade og i selskabslokalet i Strynøgade.

Læs mere
Cykel rep. dag – en solrig beboerdag
09/05/18

Vejrguderne var med os med høj sol og varme, hvilket resulterede i mange besøgende til årets Cykel Rep. Dag den 5. maj 2018.

Læs mere
Valgmøde for lejere i Bo i Nord
01/01/70

Vi er gået sammen med de øvrige boligorganisationer i Bo i Nord om et valgmøde i Europahallen. Alle er velkomne til at komme og stille spørgsmål til de indbudte politikere.

Læs mere
Side 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom