B.S. Christiansen på besøg i Vivabolig

B.S. Christiansen på besøg i Vivabolig

- 12/12/18


I Vivabolig arbejder vi med et 'strategi-hus', hvor fundamentet er positive og engagerede medarbejdere. Med vores vision om at gå foran de forreste og levere service ud over det forventede er det vigtigt, at vores medarbejdere konstant er i udvikling, så vi hele tiden udvikler Vivabolig som boligorganisation.

Derfor havde vi inviteret den tidligere elitesoldat BS Christiansen forbi til at holde et foredrag for alle os ansatte i Vivabolig. BS har en særlig evne til at fremme potentialet i mennesker og få dem til at flytte sig både mentalt og fysisk, så man kan skabe et fundament for et godt liv – både på arbejdet og privat.

Under foredraget delte BS nogle gode guldkorn med os og gav os en masse stof til eftertanke. Ét af hans hovedbudskaber til den enkelte medarbejder var:

”Du er den vigtigste i dit liv. Du kan ikke være noget godt for andre, hvis du ikke er noget for dig selv”.

Hvis ikke den enkelte medarbejder har det godt og passer på sig selv, kan han eller hun ikke være der for andre og levere den service, som Vivabolig står for.

Derudover talte BS om vigtigheden i at spille hinanden gode, så den enkelte selv bliver god. Det er vigtigt, at vi som medarbejdere kan spille sammen og hjælper hinanden, så vi sammen kan udtænke nye idéer og dermed udvikle vores boligorganisation.

Alt i alt var det en inspirerende oplevelse at høre om BS’ gode erfaringer, og hvordan vi kan arbejde med dem i Vivabolig, så vi kan blive en endnu bedre boligorganisation for vores beboere.Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom