Gratis forsyn gør flytteprocessen lettere

Gratis forsyn gør flytteprocessen lettere

- 04/01/19
Fraflytning af lejebolig kan for mange være en oplevelse, der er forbundet med en masse bekymringer – mister jeg hele mit depositum? Kan min rengøring godkendes? Hvor meget skal jeg betale? Ved fraflytninger tilbyder vi et gratis forsyn, hvor vi gennemgår flytteproceduren og besvarer dine spørgsmål om istandsættelse inden det endelige flyttesyn.

Et forsyn kan i sidste ende spare dig for ubehagelige overraskelser og uforudsete udgifter, hvis du skal fraflytte en lejebolig. Mange af vores beboere gør dog ikke brug af tilbuddet om forsyn.

I Vivaboligs team 6 har ejendomsfunktionærene derfor valgt at tage skeen i egen hånd ved at kontakte beboerne personligt:
Når beboere i en af vores afdelinger opsiger deres lejemål, ringer vi til vedkommende og tilbyder et gratis forsyn, hvor vi kan gennemgå boligen sammen og beboeren kan få svar på eventuelle spørgsmål, forklarer Jan Løve, der er ledende ejendomsfunktionær i team 6.

Det har vist sig at være en stor succes, da flere beboere takker ja til tilbuddet. Det er med til at gøre fraflytningen til en positiv oplevelse og kan i mange tilfælde gøre fraflytningen billigere end ellers.
Vi ser ofte, at rengøringen af køkkenet og badeværelset er mangelfuld. Derfor gør vi meget ud af at vise, hvordan man rengør boligen tilstrækkeligt. Det kan sparer vores beboere for en ekstra rengøring, der lægges ovenpå udgiften for den normale istandsættelse, fortæller Jan Løve.

En tidligere beboer på Brandevej i Aalborg anbefaler også at gøre brug af tilbuddet om forsyn:
Da jeg skulle opsige min ungdomsbolig, havde jeg en del bekymringer omkring flyttesynet, og hvor meget det ville koste. Det var Jan, der ringede til mig og tilbød mig et forsyn, som jeg tog imod. Til forsynet gennemgik vi hele min lejlighed og jeg blev klogere på, hvordan jeg fx skulle gøre radiatoren ren og hvordan jeg skulle fjerne kalk ude på badeværelset. Der var mange ting, jeg slet ikke havde tænkt over, og jeg fik svar på mange af mine spørgsmål. Det gjorde flytningen til en god oplevelse. Så det er helt klart noget, jeg vil anbefale andre lejere.

Hvis beboeren ikke besvarer ejendomsfunktionærenes opkald, indtaler de en besked eller lægger en seddel i postkassen. Hvis beboeren ikke har tid til et forsyn, kan de vejlede og svare op spørgsmål over telefonen.
Det er en tidskrævende proces, men vi gør det gerne, da det er en god service, der skaber tryghed hos beboeren og gør flytteprocessen lettere for alle. Derudover er det vigtigt for os, at beboeren får en positiv oplevelse, siger Jan Løve.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4000 lejemål fordelt på 23 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 90 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig
både som almen boligorganisation og som arbejdsplads

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language