Nyheder

Nye almene og private udsigtsboliger på vej i Aalborg
29/10/19

Den 29. oktober 2019 tog Vivabolig, Sundby-Hvorup Boligselskab og borgmester Thomas Kastrup-Larsen første spadestik til et nyt og spændende byggeri på hjørnet af Sohngårdsholmsvej og Universitetsboulevarden i Aalborg. Her skal vi opføre 132 almene og private boliger i en karrébebyggelse, som vil blive et nyt visuelt centrum i bydelen.

Læs mere
Billige almene boliger på vej til Aalborg
20/09/19

I Aalborg Vestby er vi i gang med at opføre 111 moderne familieboliger. Boligerne bygges på en kommunal grund og støttes af Aalborg Kommune. Onsdag den 18. september 2019 markerede vi byggeriet med en grundstensnedlæggelse og nedgravning af tidskapsel, med hjælp fra Borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Læs mere
Bo i Nord har tekniske problemer
22/08/19

Bo i Nord oplever en stor telefonkø i øjeblikket. Pga. teknisk fejl er der desværre blevet sendt SMS’er ud til mange, om at der ligger et boligtilbud. Dette er en fejl, som de beklager meget.

Læs mere
Gamle mursten skal ikke nedbrydes men genbruges
08/08/19

På Ny Kærvej er vi så småt i gang med opførelsen af 28 nye attraktive familieboliger. Det krævede først nedrivning af det gamle plejehjem på adressen. Nedrivningen efterlod mursten, der nu bliver genbrugt frem for nedknust - Det sparer miljøet for en masse CO2 og er derfor langt mere klimavenligt.

Læs mere
Investering i optimering giver bæredygtige boliger
21/06/19

I en tid hvor cirkulær økonomi og klima i høj grad er kommet på dagsordenen, er det vigtigt, at vi som almen boligorganisation også tager et ansvar og bidrager med det, vi kan. Vi skal kunne tilbyde gode boligforhold i allerede eksisterende boliger og samtidig gøre dem mere energivenlige, så det ikke kun er nybyggerierne, der er bæredygtige.

Læs mere
Mette Frederiksen på besøg i Vivabolig
24/05/19

Fredag den 3. maj 2019 havde vi besøg af Socialdemokraternes statsministerkandidat, Mette Frederiksen, der var forbi for at besigtige højhuset på Konvalvej. Det høje grå hus i otte etager trænger til en gennemgribende renovering. Men bygningen er blandt de godt 60.000 almene boliger, der står på venteliste til at modtage støtte.

Læs mere
Cykel rep. Dag – En dag i fællesskabets tegn
09/05/19

Igen i år holdt Vivabolig sit årlige beboerarrangement, hvor alle beboere var inviteret til en hyggelig dag for hele familien. Her kunne man få gjort cyklen forårsklar, gøre et kup ved loppemarkedet og meget mere...

Læs mere
Hvordan er det nu med den venteliste?
10/04/19

Almene boliger er en helt unik boligform, der huser godt en million mennesker i Danmark. For at få tilbudt en almen bolig, skal du eksempelvis være skrevet på ventelisten hos Bo i Nord. Men hvordan er det nu lige, ventelisten fungerer?

Læs mere
Gør et kup! - Hyggeligt loppemarked i Ø-gaden
09/04/19

I forlængelse af vores årlige arrangement for vores beboere den 4. maj 2019, holder vi også et hyggeligt loppemarked, hvor alle er velkommen til at komme og gøre et godt forårs-kup.

Læs mere
I foråret dyrker vi beboerdemokratiet
15/03/19

Snart skal alle afdelinger i Vivabolig holde deres afdelingsmøder, hvor beboerne bl.a. kan få indflydelse på, hvordan deres huslejekroner bliver brugt og vælge, hvem de vil have i deres afdelingsbestyrelse.

Læs mere
Side 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4300 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom