Nyheder

BoiAalborg skifter navn til Bo i Nord
15/11/18

Portalen skifter navn til Bo i Nord, fordi ventelisten giver adgang til 20.000 lejeboliger i hele Nordjylland. Med navnet Bo i Nord ønsker vi mere præcist at fortælle, at vi sammen tilbyder boliger andre steder end i Aalborg - blandt andet i Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn og Hobro. Læs mere om det nye navn.

Læs mere
Vores hjemmeside har fået en makeover
07/11/18

Vores hjemmeside er nu blevet mere brugervenlig for både beboere og boligsøgende. På siden finder du alle relevante oplysninger og informationer om Vivabolig som almen boligorganisation. Velkommen!

Læs mere
Nyt telefonnummer ved akutte skader
01/10/18

Pr. 1. oktober 2018 er der oprettet et nyt telefonnummer ved akut opståede skader i boligen som vand-, brand- og stormskade, tilstoppet afløb/kloak, ingen strøm eller lign. udenfor ejendomskontorets åbningstid. Telefonnummeret du skal ringe til er 7026 8659.

Læs mere
Mangler din virksomhed et lækkert lokale til næste arrangement?
20/09/18

Skal din virksomhed holde et stort møde, foredrag eller firmafest? I forlængelse af vores kontor i Kayerødsgade 43 i Aalborg, har vi et nyt og lækkert selskabslokale med plads til 120 gæster.

Læs mere
Nyistandsat erhvervslejemål til leje
07/09/18

I vores boligafdeling på Konvalvej i Aalborg har vi et erhvervslejemål på 132 kvm - perfekt til den lille virksomhed, der søger egne lokaler.

Læs mere
Orientering om boligstøtteudbetaling for august 2018
26/07/18

Udbetaling Danmark orienterer om, at et mindre antal lejere vil få udbetalt deres boligstøtte for august 2018 på deres NemKonto den 1. august 2018, frem for at få den fratrukket huslejen som normalt.

Læs mere
Beboerbladet Kontakten 2. udgave 2018
12/07/18

Anden udgave af beboerbladet Kontakten er nu udkommet og omdelt til alle beboere.

Læs mere
Skal du betale en højere husleje, end du plejer?
28/06/18

Udbetaling Danmark orienterer om, at et mindre antal lejere vil få udbetalt deres boligstøtte for juli 2018 på deres NemKonto den 2. juli 2018, frem for at få den fratrukket huslejen som normalt...

Læs mere
Sankt Hans fest i Østre Anlæg 23. juni 2018
14/06/18

For 16. år i træk kan du komme og fejre Sankt Hans i Østre Anlæg lørdag den 23. juni 2018 fra kl. 16.00 til 23.00. Som altid bliver det en utrolig hyggelig aften på tværs af boligorganisationer i Aalborg, hvor fællesskabet er i højsædet og alle er velkommen. Igen i år er der sammensat et program, som passer til børn og voksne i alle aldre.

Læs mere
Vivabolig har sparet over en million kroner ved energibesparende løsninger
11/06/18

I samarbejde med KNN Energirådgivning har Vivabolig siden 2014 modtaget op mod 1.200.000 kroner i tilskud til nye energibesparende løsninger i forbindelse med bygge- og renoveringsprojekter som f.eks. udskiftning af vinduer, nyt tag, efterisolering, elinstallationer, fjernvarme m.m...

Læs mere
Side 1  2  3  4  5  6  7  8 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4200 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Skørping, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 90 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom