Nyheder

Åbent Kærbyhus
11/06/20

Overvejer du at sælge dit hus eller bare snart trænger til noget nyt at bo i - men ikke helt ved, hvilken type bolig, du drømmer om? Så er det her lige noget for dig! Der er gratis pølser på grillen og du kan tip en 13'er og vinde præmier.

Læs mere
Vi skal bygge i Skørping
20/05/20

Vivabolig har fået muligheden for at bygge 19 almene familieboliger på Gammel Skørpingvej. Her kan du se frem til flotte boliger, omkranset af grønne områder og med udsigt til Teglgård Plantage mod vest.

Læs mere
Coronavirus - Sådan forholder vi os
30/04/20

OPDATERES LØBENDE: Fra mandag 4. maj 2020 åbner vi igen for personligt fremmøde i vores administration og på ejendomskontorerne. Læs mere om vores forholdsregler og løbende tiltag i Vivabolig, særligt for dig som beboer.

Læs mere
Velkommen indenfor - Fremvisning af Kærbyhus
15/04/20

Se vores video af en af de nye boliger i Kærbyhus i Kærby, Aalborg. Boligerne varierer naturligvis i forhold til indretning, størrelse og antal værelser.

Læs mere
177 boliger i Ø-gadekvarteret står til en tiltrængt renovering
02/04/20

Grundet coronakrisen bliver der muligvis snart sat gang i en lang række renoveringsprojekter rundt i landet – heriblandt 177 af vores boliger i Samsøgade, Lyøgade og Bjørnøgade, der ligger i Ø-gadekvarteret i Aalborg. Projektet vil være til gavn for vores beboere, holde håndværkerne i arbejde og samtidig holde hjulene i gang hos vores samarbejdspartnere i byggebranchen.

Læs mere
Skriv dig op til vores 28 familieboliger i Kærbyhus
06/03/20

Nu kan du skrive dig op til vores 28 nye familieboliger på Asylvej 2A-2D i Kærby gennem Bo i Nord. Læs mere om boligerne, boligafgift, ventelisten og hvad du skal gøre, hvis du ønsker at gøre dig aktiv på ventelisten til boligerne.

Læs mere
Vi åbner ny Repair Café i Aalborg
14/02/20

I Repair Caféen kan du få hjælp af lokale frivillige reparatører - også kaldet 'Fixere' - der yder gratis førstehjælp til din gamle brødrister, tastatur, din yndlingstrøje, cykel eller andet, du ellers havde smidt ud.

Læs mere
Fra natur til natur
04/02/20

I januar måtte vi fælde nogle af de mange træer, der står omkring vores boliger på Skydebanevej i Aalborg Vestby. Det er ikke altid med glæde, at vi må nedfælde træer, men i dette tilfælde gjorde det knapt ondt, da træerne har fået et nyt formål et andet sted – nemlig i Aalborg Zoo.

Læs mere
Første slag er slået for det moderne plejehjem Markusgården
23/01/20

Markusgården i Aalborg, der efterhånden er en træt og faldefærdig bygning, ligger på en grund, der snart vil få et helt nyt formål. I samarbejde med Aalborg Kommune bygger vi på et moderne plejehjem, der bliver særligt demensegnet. Onsdag den 22. januar 2020 markerede vi den endelige nedrivning med taler fra vores direktør Lotte Bang og Rådmand Jørgen Hein, hvorefter første mursten blev slået af den gamle bygning.

Læs mere
Tøjindsamling var en bragende succes – tak for jeres donationer
21/01/20

Fra den 15. december 2019 og frem til 15. januar 2020 kunne vores beboere i Vivabolig donere vintertøj til udsatte borgere i lokalområdet, der har brug for ekstra varme i disse kolde vintermåneder. Det viste sig at være en stor succes!

Læs mere
Side 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom