Nyheder

Vi søger frivillige til et nyt projekt
10/11/20

Har du lyst til at være med i et nyt og spændende projekt, hvor vi hjælper mennesker med uoverskuelig økonomi og evt. gæld, så de igen kan håndtere deres liv? Og har du en økonomisk baggrund, herunder bank, skat, pension, revision el.lign? - så har vi brug for dig!

Læs mere
Virtuel fremvisning i Anneby
09/10/20

Var du forhindret i at deltage til åbent hus i Anneby, kan du få en virtuel fremvisning af boligerne.

Læs mere
Åbent hus i Anneby
08/10/20

Kom til åbent hus i Anneby på Annebergvej i Aalborg Vestby torsdag den 8. oktober 2020 kl. 15.00-16.30. Anneby er under opførelse med 111 moderne boliger til indflytning 1. december 2020 og 15. januar 2021.

Læs mere
Nu kan du skrive dig op til vores byggerier i Aalborg og Klarup
15/07/20

Vi har gang i mange spændende byggerier, hvor du lige nu kan skrive dig op til to af dem.

Læs mere
Frivillig Økonomisk Rådgivning skal hjælpe sårbare borgere tilbage til en overskuelig hverdag
03/07/20

Står du midt i en skilsmisse? Har du opbygget en gæld, du ikke kan overskue? Eller har du bare svært ved at klare dig igennem tilværelsen og dermed din økonomi? Så er der hjælp på vej. Vivabolig og Landsforeningen for Børn og Forældre har netop fået tilsagn om midler til projektet ’Frivillig Økonomisk Rådgivning’ (FØR), der skal støtte mennesker, som gennemgår svære livssituationer, der har haft konsekvenser for økonomien og livstrivslen.

Læs mere
Åbent Kærbyhus
11/06/20

Overvejer du at sælge dit hus eller bare snart trænger til noget nyt at bo i - men ikke helt ved, hvilken type bolig, du drømmer om? Så er det her lige noget for dig! Der er gratis pølser på grillen og du kan tip en 13'er og vinde præmier.

Læs mere
Vi skal bygge i Skørping
20/05/20

Vivabolig har fået muligheden for at bygge 19 almene familieboliger på Gammel Skørpingvej. Her kan du se frem til flotte boliger, omkranset af grønne områder og med udsigt til Teglgård Plantage mod vest.

Læs mere
Coronavirus - Sådan forholder vi os
30/04/20

OPDATERES LØBENDE: Fra mandag 4. maj 2020 åbner vi igen for personligt fremmøde i vores administration og på ejendomskontorerne. Læs mere om vores forholdsregler og løbende tiltag i Vivabolig, særligt for dig som beboer.

Læs mere
Velkommen indenfor - Fremvisning af Kærbyhus
15/04/20

Se vores video af en af de nye boliger i Kærbyhus i Kærby, Aalborg. Boligerne varierer naturligvis i forhold til indretning, størrelse og antal værelser.

Læs mere
177 boliger i Ø-gadekvarteret står til en tiltrængt renovering
02/04/20

Grundet coronakrisen bliver der muligvis snart sat gang i en lang række renoveringsprojekter rundt i landet – heriblandt 177 af vores boliger i Samsøgade, Lyøgade og Bjørnøgade, der ligger i Ø-gadekvarteret i Aalborg. Projektet vil være til gavn for vores beboere, holde håndværkerne i arbejde og samtidig holde hjulene i gang hos vores samarbejdspartnere i byggebranchen.

Læs mere
Side 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom