Lektorgaarden - få 10.000 kr. i nedslag på huslejen

Lektorgaarden - få 10.000 kr. i nedslag på huslejen

- 08/04/22
De første 20, der skriver under på lejekontrakten inden 1. juni 2022, får nedslag på 5.000 kr. i 2. og 12. måneds husleje. Det er en forudsætning, at indflytning sker senest 1. juli 2022. 

Alle lejlighederne i Lektorgaarden har hvide vægge og lofter og er kendetegnet ved store vinduespartier, der givet et fantastisk lysindfald og en god udsigt.
  
Lejlighederne er rummelige og indrettet med åbne HTH-køkkener, store badeværelser, regulære rum, som er lette at indrette samt slidstærke parkettrægulve og garderobeskabe, også fra HTH. 

Læs mere på Lektorgaardens egen hjemmeside.

 


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4300 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom