Nyheder

Vælgermøder hører ikke kun fortiden til
26/02/19

Den 25. februar holdte Bo i Nord valgmøde, hvor alle lejere var inviterede. Her kunne lejerne stille spørgsmål til et panel af repræsentanter fra alle partier, der stiller op til næste valg. Vi kom vidt omkring - lige fra klima, arbejdsmarked og ghettoplan.

Læs mere
Valgmøde for lejere i Bo i Nord
19/02/19

Vi er gået sammen med de øvrige boligorganisationer i Bo i Nord om et valgmøde i Europahallen. Alle er velkomne til at komme og stille spørgsmål til de indbudte politikere.

Læs mere
Officiel åbning af DUI Mandebutik i Sjællandsgade
11/02/19

Torsdag den 31. januar 2019 havde DUI Mandebutik officiel åbningsdag på Sjællandsgade 22-26 i Øgade-kvarteret – midt imellem to afdelinger i Vivabolig. Både Borgmester Thomas Kastrup Larsen og tidligere professionelle cykelrytter Frank Høj var forbi.

Læs mere
Gratis forsyn gør flytteprocessen lettere
04/01/19

Mister jeg hele mit depositum? Kan min rengøring godkendes? Hvor meget skal jeg betale? - Der kan være mange spørgsmål ved fraflytning af lejebolig. Derfor tilbyder Vivabolig et gratis forsyn inden det endelige flyttesyn.

Læs mere
Åbningstider mellem jul og nytår
20/12/18

Se vores åbningstider her

Læs mere
B.S. Christiansen på besøg i Vivabolig
12/12/18

Det er vigtigt, at vi hele tiden udvikler vores medarbejdere og ledere, så vi kan udvikle Vivabolig som boligorganisation. B.S. Christiansen var forbi og delte en masse guldkorn, der har inspireret os til, hvordan vi kan flytte os.

Læs mere
Vinderne af beboerkonkurrencerne er fundet
30/11/18

Alle beboere der har givet samtykker på beboersiden inden 30. november 2018, kan være heldige vindere af skønne præmier.

Læs mere
Yt bliver til nyt
22/11/18

Vi puster nyt liv i Kærby Hvilehjem på Ny Kærvej og omdanner bygningen til nye lækre familieboliger.

Læs mere
BoiAalborg skifter navn til Bo i Nord
15/11/18

Portalen skifter navn til Bo i Nord, fordi ventelisten giver adgang til 20.000 lejeboliger i hele Nordjylland. Med navnet Bo i Nord ønsker vi mere præcist at fortælle, at vi sammen tilbyder boliger andre steder end i Aalborg - blandt andet i Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn og Hobro. Læs mere om det nye navn.

Læs mere
Vores hjemmeside har fået en makeover
07/11/18

Vores hjemmeside er nu blevet mere brugervenlig for både beboere og boligsøgende. På siden finder du alle relevante oplysninger og informationer om Vivabolig som almen boligorganisation. Velkommen!

Læs mere
Side 1  2  3  4  5  6  7 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4000 lejemål fordelt på 23 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 90 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig
både som almen boligorganisation og som arbejdsplads

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language