Vi er demensvenner

Vi er demensvenner

- 11/01/23
I december måned havde vi besøg af Karin Boye Nielsen, Projektleder Demensven fra Aalborg Kommune. Karin var hos os for at fortælle og gøre os klogere omkring, hvad demens egentlig er og hvordan man kan imødekomme mennesker med en demenslignende adfærd.

Demens er ikke en naturlig del af alderdommen, men skyldes sygdom i hjernen. Det er muligt at leve et godt liv med demens, hvis bare du selv og dine pårørende er opmærksomme på sygdommen og ved, hvordan den skal håndteres.

Som beboer i en demensvenlig boligorganisation møder du medarbejdere, som har forståelse for de udfordringer, som mennesker med demens møder i deres hverdag.

I 2023 vil vi arbejde videre med rumlighed, hvor også beboerdemokrater og beboere får kendskab til demens og hvordan man skal agere, hvis man er bekymret for sin nabo.

Herunder kan du se 7 gode råd til, når du møder en person med demens.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom