Markusgården, Aalborg

Vi går en fremtid i møde, der ikke kun består af flere unge. Som almen boligorganisation vil vi også kunne tilbyde gode og trygge rammer for den voksende ældre befolkningsgruppe, der har mest brug for det.

På hjørnet af Fyensgade og Bonnesensgade i Aalborg skal vi, i samarbejde med Aalborg Kommune, opføre et nyt plejehjem der er særligt demensegnet, med fokus på integrering af velfærdsteknologi. 

Plejecentret Markusgården bliver et moderne plejehjem, der er særligt demensegnet, med 73 plejeboliger i varierende størrelser, der alle får adgang til altaner med udsigt til byens liv og ud mod Østre anlæg.

Plejehjemmet bliver ikke udelukkende for demente, men boligerne skal være demensegnede, da man regner med, at der vil komme et større behov for det i fremtiden.


Boligerne bliver lyse, trygge og velventilerede, og samtidig vil der også komme udeområde med mindre haver og stiforbindelser, som sikres af et grønt hegn.

Byggeriet skal opføres med udgangspunkt i Aalborg Kommunes bæredygtighedsmanual, hvor selve bygningerne tager udgangspunkt i et forslag udarbejdet af Friis & Moltke.

Forventet indflytning november 2021.


Læs om nedbrydningen af den gamle Markusgården her
 

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4300 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom