Vivabolig har sparet over en million kroner ved energibesparende løsninger

Vivabolig har sparet over en million kroner ved energibesparende løsninger

- 11/06/18
I samarbejde med KNN Energirådgivning har Vivabolig siden 2014 modtaget op mod 1.200.000 kroner i tilskud til nye energibesparende løsninger i forbindelse med bygge- og renoveringsprojekter som f.eks. udskiftning af vinduer, nyt tag, efterisolering, elinstallationer, fjernvarme m.m.

I mange danske virksomheder og organisationer er der besparelser på dagsordenen frem mod 2020, heriblandt de almene boligorganisationer, der skal spare 8% gennem effektivisering. Derudover er energiselskaberne gået sammen om en indsats, der skal reducere CO2 udledningen i Danmark. Som almen boligorganisation er det derfor oplagt at finde nye energibesparende løsninger i forbindelse med nybyggeri og renovering.

”I Vivabolig ønsker vi at bidrage til et bedre miljø ved bl.a. at arbejde på at mindske energiforbruget og derved også nedbringe ressourceforbruget. Det giver derfor mening for os at samarbejde med KNN Energirådgivning, der hjælper os med at finde nye grønne løsninger og til at stå for ansøgning om tilskud”, siger projektleder Kasper Nielsen fra Vivabolig.

KNN Energirådgivning, Vodskov ApS er et uafhængigt energirådgivningsfirma, der tilbyder energirådgivning og hjælp til at indhente tilskud til energisparende løsninger til private boligejere, boligorganisationer, erhverv og det offentlige i hele landet. Det er KNN Energirådgivning der varetager hele ansvaret for, at der ydes størst muligt tilskud med fuld bevågenhed for regler og løbende ændringer i lovgivningen, bekendtgørelser m.m.

Med korrekt energirådgivning er det derfor en overskuelig proces at få kigget sit bygge- eller renoveringsprojekt igennem for nye miljøvenlige løsninger.

Optimering i hele organisationen
Siden sommeren 2017 er samarbejdet mellem Vivabolig og KNN Energirådgivning blevet udvidet til, at KNN også foretager screening og målinger af alle Vivaboligs boligafdelinger. Derudover har KNN udarbejdet en rapport til hver boligafdeling, der indeholder en oversigt over afdelingernes energitilstand, og hvilke forbedringer der med fordel kan igangsættes.


Eksempel på ny facade på Vivaboligs nye stayboliger for studerende.
 
Energivinduer sparer på varmeregningen. 


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom