Villi til børnekarneval

Villi til børnekarneval

- 31/05/18
Lørdag 19. maj 2018 dansede vores maskot Villi med i optoget til børnekarnevallet sammen med en masse søde prinsesser fra Events by Skovsgaard. Villi kom ikke tomhændet, da han havde fået bolcher og balloner med, som blev givet ud til tilskuerne. Han fik lov til at komme helt op foran i optoget sammen med karnevalsdronningen og var med på scenen i Kildeparken. Det var alt i alt en skøn og solrig dag, hvor Villi fik hilst på en masse glade børn.

Villi var også så heldig at være med i et indslag fra 24 Nordjyske, hvor han kunne sprede glæde blandt de mange seere. Se indslaget fra Nordjyske her: https://nordjyske.dk/nyheder/perfekt-vejr-til-boernenes-karneval-se-billederne-af-de-glade-boern/9d9ca452-67f8-45a8-a67a-0778b083f0ea/galleryTilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom