To af vores byggeprojekter er godkendt i byrådet

To af vores byggeprojekter er godkendt i byrådet

- 05/03/19
Mandag den 25. februar 2019 godkendte byrådet i Aalborg to af vores byggeprojekter, der i alt udgør 143 nye almene boliger.
 
KOA-Projektet
Sammen med Sundby-Hvorup Boligselskab og Kimbo vandt vi i 2017 retten til at opføre attraktive familieboliger med erhvervs- og butiksareal beliggende på hjørnegrunden Sohngårdsholmsvej/Universitetsboulevarden i Aalborg – også kaldet KOA.
Byrådet har nu godkendt vores projekt, hvor Vivabolig vil opføre 32 ungdomsboliger og 38 STAY-boliger, hvor studerende kan blive boende efter endt uddannelse.

KOA-projektet tænkes at blive opført som en karré i varierende højder, som kulminerer i et tårn på hjørnet af Kollegievej og Sohngårdsholmsvej. Det er planen at etablere et hyggeligt gårdrum til ophold og derudover at danne et let hævet bytorv ud mod krydset på Sohngårdsholmsvej/Universitetsboulevarden. Boligerne kommer til at ligge ideelt for studerende – tæt på uddannelsesinstitutioner, indkøb og offentlig transport.

Markusgården
Udover KOA-projektet godkendte byrådet også vores byggeri på Bonnesensgade 16 i Øgadekvarteret. Det er planen, at vi skal opføre 73 ældreboliger som bliver særligt demensegnede, så vi bidrager til et fremtidssikret Aalborg i forhold til et stigende antal af ældre, som har brug for ekstra pleje og omsorg. Det bliver et byggeri med tagterrasser, store fællesarealer og udendørsområder, hvor de ældre kan føle sig trygge.
 
Med vores to projekter godkendt i byrådet kan vi nu arbejde videre med den proces, der i sidste ende skal resultere i to spændende byggerier til både den yngre og ældre generation.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom