Pas på internet-tyven

Pas på internet-tyven

- 06/06/23
Flere og flere borgere har oplevet at modtage opkald og mails fra svindlere, der kun ønsker at franarre oplysninger, der kan misbruges. Svindlerne bliver bedre og bedre til at efterligne de rigtige mails og man kan hurtigt komme galt afsted. 
 
Vi ønsker at klæde vores beboere bedst muligt på, så de ikke bliver narret på denne måde. Derfor inviterer vi til en temaaften om IT kriminalitet og svindel, i selskab med Knud Rasmussen, forebyggelseskonsulent fra Nordjyllands Politi. 
 
Det sker:
Onsdag den 7. juni 2023 kl. 19.00 i selskabslokalet, Kayerødsgade 43.
 
Frist for tilmelding er i dag, tirsdag den 6. juni 2023 til beboerrådgiver, Johnny Nielsen tlf. 24413379 eller jon@vivabolig.dk.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom