Opstart af helhedsplan på Konvalvej

Opstart af helhedsplan på Konvalvej

- 30/11/22

Vi nærmer os starten af helhedsplanen på Konvalvej, hvor den eksisterende bygning nedbrydes og et nyt højhus med 32 boliger bliver opført.

Beboerne på Konvalvej 49 er i november 2022 fraflyttet deres bolig og mange er genhuset midlertidigt, for at vente tilbage til en nyopført bolig på samme adresse. Boligerne er klar til indflytning i løbet af sommeren 2024.

I alle 32 boliger er der fokus på sammenhængende indretning, gennemlyste boliger, en udvidet altan og ny elevatoradgang. Derudover omfatter projektet bl.a. opførelse af ny servicebygning med nyt ejendomskontor, etablering af ny miljøgård, nye carporte, depotrum og cykelskure i terræn, nye udearealer, herunder en sti igennem hele afdelingen, og ny opholds– og aktivitetspladser.

Konvalvej er en af Vivaboligs ældre afdelinger med 236 boliger opført i 1957. Afdelingen ligger tæt på naturskønne områder i den sydvestlige del af Aalborg, ikke langt fra centrum.

I forbindelse med at området omdannes til en byggeplads, har vi udsendt folderen ”Vi larmer og støver” til afdelingens resterende beboere. Denne folder informerer om helhedsplanen, og om de gener, der kan opstå, som nabo til en byggeplads.

Læs mere om tiltag i alle boliger samt mulighed for at skrive dig på ventelisten.Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom