KOA

Sammen med Sundby-Hvorup Boligselskab og Kimbo Holding, ejet af Arne Andersen, skal vi opføre attraktive ungdoms- og familieboliger med erhvervs- og butiksareal beliggende på hjørnegrunden Sohngårdsholmsvej/Universitetsboulevarden i Aalborg.

KOA-projektet opføres som en karré i varierende højder, som kulminerer i et tårn på hjørnet af Kollegievej og Sohngårdsholmsvej.

Det tænkes at etablere et gårdrum til ophold og derudover danne et let hævet bytorv ud mod krydset på Sohngårdsholmsvej/Universitetsboulevarden.​

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4000 lejemål fordelt på 23 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 90 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig
både som almen boligorganisation og som arbejdsplads

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language