Lektorgaarden, Aalborg

Lektorgaarden er et helt nyt boligbyggeri, på Kollegievej i det pulserende byrum, hvor toppen af Sohngårdsholmsvej og Th. Sauersvej mødes.

 

Her er du på toppen af Aalborg, midt i det hele. Tæt på Aalborg Universitet og UCN og med indkøb, den nye Plusbus og fitnesscenter lige om hjørnet. Foretrækker du at løbetræne eller at gå ture i naturen, så er du også på hjemmebane. Lektorgaarden har som nærmeste nabo Golfparken, et af Aalborgs smukkeste grønne områder.

 


2, 3 og 4-værelses boligglæde til alle
Lektorgaarden er et etagebyggeri fordelt over fire bygninger med i alt 112 almene 2, 3 og 4-værelses lejligheder foruden erhvervslejemål og et antal ejerboliger.Alle lejligheder har hvide vægge og lofter og er kendetegnet ved store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald og en god udsigt. Lejlighederne er rummelige og indrettet med åbne HTH-køkkener, store badeværelser med plads til vaskesøjle, regulære rum, der er lette at indrette, slidstærke parkettrægulve og garderobeskabe fra HTH. Lektorgaarden er et godt valg for både unge og ældre.


 Bygherrer: Vivabolig, Sundby-Hvorup Boligselskab og KIMBO Byg ApS
Totalentreprenør: Arne Andersen Vrå A/S.
Visualisering af byggeriet: Friis og Moltke
 
 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom