Mød op og gør din indflydelse gældende

Mød op og gør din indflydelse gældende

- 21/02/24
I foråret afholder vi alle ordinære afdelingsmøder i Vivabolig. Indkaldelserne indeholder en fast dagsorden med blandt andet godkendelse af afdelingens budget, orientering fra teamlederen, valg af afdelingsbestyrelse og behandling af eventuelle indkomne forslag fra beboere, afdelingsbestyrelsen eller organisationsbestyrelsen.

Hvorfor komme til afdelingsmødet?
Det er aldrig spild af tid hvis:


Beboerdemokratiet fungerer, så alting besluttes for ét år ad gangen. Det kaldes et budgetår og er en handlingsplan for, hvad der skal ske det næste år. Møder du ikke op til afdelingsmødet, misser du en enestående chance for at gøre din mening gældende.
 
Mød op og gør din indflydelse gældende!
 
Inden afdelingsmødet kan du stille forslag om alt fra arrangementer til renoveringstiltag i din afdeling. Alle ideer til gavn for afdelingen er velkomne.
Et forslag skal skriftligt afleveres til bestyrelsen eller teamlederen senest to uger før mødet afholdes. Forslaget bliver udsendt til alle beboere i afdelingen senest en uge før mødet. Med indkaldelsen har vi udsendt formular til forslag, som du kan benytte til at stille et forslag.

Er du interesseret i at vide hvad det vil sige at sidde i afdelingsbestyrelsen, kan du læse mere her.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom