Ladestandere i afdelingerne

Ladestandere i afdelingerne

- 05/02/24
Vi har set nødvendigheden i, at vores beboere kan lade deres elbiler tæt på boligen, og derfor opsætter vi løbende ladestandere i afdelingerne. Dette sker i tæt samarbejde med bestyrelserne i de enkelte afdelinger.

Vi kan se at antallet af elbiler, der benytter ladestanderne vokser måned for måned og derfor har vi indgået et samarbejde med Nortec, der også står for driften af vores fællesvaskerier. Nortec står for opsætning og service af ladestanderne og vi er glade for at have dem med ombord.

I februar 2024 ændres betalingsmetoden på flere ladestandere. Efter ændringen kan betalingen ske nemt og hurtigt med appen, Nortec Go. Læs mere her.
 
Har du spørgsmål til ladestanderne og brugen heraf, kan du altid kontakte dit ejendomskontor i din afdeling. Vores dygtige teams er altid klar til at hjælpe dig.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom