JA til helhedsplan i Gundorfslund

JA til helhedsplan i Gundorfslund

- 22/05/24
Det blev et KÆMPE JA til helhedsplanen i Gundorfslund ved afstemning på ekstraordinært afdelingsmøde den 21. maj 2024, med overvældende opbakning – én blank stemme, mens alle andre fremmødte beboere stemte JA til helhedsplanen.

Et projekt der startede op før 2015 og blev bremset på grund af mangel på penge. Corona satte skub i projektet igen, men blev bremset af mangel på 75 mio. og nu lykkedes det endelig at komme i mål uden særlig huslejestigning.

Vi nedrenoverer (nedriver og genopbygger) næsten alle de røde blokke. Et projekt til i alt 268 mio. Vi forventer at være færdige med hele projektet i 2030.

Vi starter op med den videre proces og vil løbende udsende orientering.

Læs mere om projektet her.Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom