Indvielse af LAR-område på Konvalvej

Indvielse af LAR-område på Konvalvej

- 21/06/24
Torsdag den 20. juni 2024 inviterede Vivabolig alle interesserede til indvielse af det nye LAR-område på Konvalvej i Aalborg.
 
Det er med stor stolthed, at vi kan fortælle at vi indvier LAR (Lokal Afledning af Regnvand) projektet på Konvalvej der dels er en løsning af seperatkloakering, udebelysning og forskønnelse af udeområderne i kæmpe kombi.

Formand, Pia Hornbæk startede talen med at fortælle om den skønne sti rundt i området, der er belagt med slotsgrus. Og de fine udemøbler fra Råt&Godt, der er levet af genbrugsmaterialer. Det er et skridt på vejen i bæredygtighedens tegn. Afdelingsbestyrelsen er på afdelingens vegne med til, at vi kan” gå foran de forreste” ikke bare på batteriløsningen, men også med LAR. Systemet har de sidste uger stået sin prøve med alt det vand der er kommet ned fra himmelen.

Tak til arkitektfirmaet NORD as, JORTON A/S og WSP for deres bidrag til løsningen og TAK til Aalborg Kommune for sparring. Pia gav herefter ordet til Lasse Frimann Jensen, borgmester i Aalborg Kommune.

Borgmesteren, Lasse Frimand Jensen, mødte op og holdt en rigtig fin tale for alle de fremmødte. Borgmesteren lagde ikke skjul på at han var meget imponeret over de nye bæredygtige løsninger Vivabolig har implementeret på Konvalvej. Det kunne høres på hans tale, hvor han blandt andet udtalte følgende ”I Aalborg Kommune er vi rigtig glad for at I gør noget godt for byområdet for at passe på naturen og vores dyrearter. 
Det er godt for biodiversiteten og det gør noget godt for naturen samtidig med, at vi behandler regnvand på en grøn og bæredygtig måde”. Han tilføjede yderligere ”Jeg har også været nede og se jeres batteriløsning og de flotte solceller. Jeg bliver fristet til at sige - at solen skinner og Konvalvej vinder. I er virkelig på rigtig mange måder en frontløber, når det gælder at finde de bæredygtige løsninger – kæmpestor tak for det”.

Lasse Frimand Jensen fortalte at han selv er vokset op i Aalborg Øst. Han har boet ved flere andre boligorganisationer, men han mangler Vivabolig. Han nævnte selv at det kunne jo være at han en dag endte på et plejehjem som Vivabolig har bygget. Han er meget velkommen!

Til sidst sluttede han af med at takke meget for indbydelsen og takke Vivabolig for alt det der gøres for biodiversitet og bæredygtighed i afdelingerne. I år er det 30 år siden at 3000 byer underskrev en aftale der omhandler nogle mere bæredygtige byer i Europa. I oktober mødes de alle igen i AKKC Aalborg, hvor de igen skal lave en aftale for de næste 30 år.

I dagens anledning var det en grøn snor der skulle klippes over. Borgmesteren og Pia fik hver en hækkesaks i hånden og snoren blev klippet over.

Efter talerne var der is fra Hjemis og rundvisning i området.

Beboerne på Konvalvej benyttede chancen for at få Borgmesteren i tale omkring tomme ældreboliger og nedlæggelse af bussen i området.

TAK for en fantastisk dag i solskin.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom