Hent gratis påskelilje-løg på byggegrund i Aalborg

Hent gratis påskelilje-løg på byggegrund i Aalborg

- 08/03/19
Sammen med Sundby-Hvorup Boligselskab og Kimbo Holding, som ejes af Arne Andersen, vandt vi i 2017 retten til at opføre attraktive ungdoms- og familieboliger med erhvervs- og butiksareal beliggende på hjørnegrunden Sohngårdsholmsvej/Universitetsboulevarden i Aalborg – også kaldet KOA.

Lige nu består byggegrunden af en mark med flere 1000 påskeliljeløg, som bare vil blive gravet væk, når byggeriet går i gang. Det synes vi, er en skam!

Derfor inviterer vi dig til at komme og hente påskeliljeløg, som du kan plante i din egen have eller glæde andre med her op til påske - det er helt op til dig.

Det er ganske gratis af hente løg. Det eneste du skal have med er din egen lille haveskovl og en pose, som du kan have løgene i. Tag din mor, ven, søster eller din nabo en tur med forbi, når det passer jer.


Billederne er fra maj sidste år. Du kan derfor nå at grave løgene op, inden de springer helt ud og få glæde af de fine gule blomster.

Du kan hente påskeliljeløg fra nu og frem til 19. maj 2019.

Vi håber, du har lyst til at hjælpe med at redde de mange fine påskeliljer. 
 


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom