Glædelig jul

Glædelig jul

- 20/12/23

Vivabolig ønsker alle en rigtig glædelig jul.

 

Traditionen tro har vi holdt juletræsfest for alle afdelingsbestyrelser og ansatte. En hyggelig tradition, hvor alle kan ønske hinanden en glædelig jul.

 

Flere af vores beboere har sendt en ansøgning om ekstra julehjælp. 42 husstande på tværs af vores afdelinger blev udvalgt og de har alle modtaget et gavekort på 500 kr. til Salling Group. Vi er glade for, at vi kan være behjælpelige, så også disse beboere kan få en dejlig juleaften sammen. 

 

Her kan du se vores åbningstider:Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom