Første nedbrygningsslag i Kayerødsgade

Første nedbrygningsslag i Kayerødsgade

- 21/11/22
Renoveringen af Kayerødsgade i Aalborg har længe været undervejs. Citat fra formand, Egon Jensen: ”Det er dejligt, at vi er startet op. Da vi startede i 2014 var der lang vej igen, og det er dejligt at se, at vi er kommet så langt”.
Første nedbrydningsslag blev taget af formand for Vivabolig, Pia Hornbæk, der ønsker held og lykke med projektet. Det kræver tålmodighed, nerver af stål, omstillingsparathed, stor indfølingsevne og et stort forhandlingstalent at nå i mål.


Opstart af helhedsplanen blev fejret med stærk kaffe og kage.

I løbet af 2023 og 2024 bliver 80 boliger omdannet til 79 boliger. Alle boliger bliver nyistandsat med nyt bad/toilet, nye fælles installationer, nye vinduer og nyt tag. Nogle boliger får også nyt køkken.
Læs mere om helhedsplanen i Kayerødsgade her


 


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4300 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom