Ungdomsboliger med gode vilkår

I Vivabolig har vi 500 ungdomsboliger i Aalborg og Visse. Her kan du se alle vores afdelinger med ungdomsboliger.

Udlejning af ungdomsboliger
Alle ungdomsboliger i Aalborg Kommune udlejes via Studiebolig Aalborg. 6 måneder før studiestart kan du flytte ind i en ungdomsbolig, vi anbefaler derfor at du skriver dig på Studiebolig Aalborgs venteliste i god tid.

Hvem kan leje en ungdomsbolig?
Elever og lærlinge
SU-givende uddannelser herunder:
• Videregående uddannelser
• Ungdomsuddannelser
• Folkeskoleniveau
• Erhvervsuddannelser

Hvem kan leje ledige ungdomsboliger?
Ledige ungdomsboliger er forbeholdt unge under uddannelse. Er du ikke under uddannelse, så giv os et kald, så hjælper vi dig med at finde den rette bolig til dig. 
Kontakt os for at høre nærmere på telefon 9630 9460. Du kan se vores ledige ungdomsboliger her.

Hos os må du blive i din ungdomsbolig efter endt uddannelse
Er du træt af at skulle flytte ud af din elskede ungdomsbolig, så snart du er færdig med din uddannelse/elevtid/lærlingetid? Frygt ej! Vi har fantastiske nyheder til dig.

Nu er det muligt at forlænge dit ophold i din ungdomsbolig, selv efter du har afsluttet din uddannelse/elevtid/lærlingetid. Det betyder, at du kan fortsætte med at bo i et trygt og bekendt miljø, mens du tager de første skridt ud på arbejdsmarkedet eller lige finder ud af hvad dit næste skridt er.

Det kan være stressende at skulle finde et andet sted at bo. Vi ønsker at gøre det nemmere for dig, så du i stedet kan fokusere på dig selv og nyde fordelene ved at bo et sted, hvor du allerede har skabt minder og opbygget et netværk. Så hvorfor flytte, når du kan blive?

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom