Cykel rep. dag – en solrig beboerdag

Cykel rep. dag – en solrig beboerdag

- 09/05/18

Lørdag den 5. maj 2018 holdte vi for tredje år i træk Cykel rep. dag, denne gang i Strynøgade 15, hvor alle beboere kunne få gjort deres cykler forårsklar med olie og ny luft i dækkene.

Vejrguderne var med os med høj sol og varme, hvilket resulterede i mange besøgende.

Der var kø ved vores cykelreparatører hele dagen og Events by Skovsgaard havde travlt med at aktivere de mange børn med ansigtsmaling, tegnestue, boldspil og cykelbane. Villi havde også travlt med at lege og fjolle rundt med både børn og voksne.

Til Cykel rep. dagen havde vi en konkurrence, hvor alle beboere havde mulighed for at vinde skønne præmier, sponsoreret af vores samarbejdspartnere. Der var præmier til 36 heldige beboere. Alle vindere er kontaktet.

Hovedpræmien i år var et gavekort til en ny cykel fra Den Bette Cykelsmed til en værdi á 5000 kr. sponsoreret af Vivabolig. Den heldige vinder blev Monica Henriksen fra Afdeling 5, som i dag kom forbi Kayerødsgade 43 for at hente sin præmie. Tillykke til Monica!

Tak for den store opbakning. Vi håber, at I har nydt dagen lige så meget som vi gjorde.

Monica Henriksen var den heldige vinder af hovedpræmien, et gavekort til en ny cykel fra Den Bette Cykelsmed til en værdi á 5000 kr. sponsoreret af Vivabolig.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4500 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Klarup, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom