Cykel rep. Dag – En dag i fællesskabets tegn

Cykel rep. Dag – En dag i fællesskabets tegn

- 09/05/19

Lørdag den 4. maj 2019 var der igen Cykel rep. Dag, der er et arrangement for alle beboere i Vivabolig. I år valgte vi at slå det sammen med et loppemarked, hvor alle var velkommen – også selvom man ikke er beboer i Vivabolig.

Dagen startede meget kold, hvilket heldigvis ikke afholdt vores beboere for at komme forbi. Lige fra formiddagen var der kø ved cykelreparatørerne, hvor man kunne få nyt luft i dækkene, strammet kæde, ordnet gear og meget mere. I år benyttede vi et nummersystem der gjorde, at man ikke behøvede at stå i kø, men kunne gå hen og få en kop kaffe, et stykke kage og udforske loppemarkedet imens man kunne nyde tonerne fra livemusikken i solen, der kiggede frem.

Udover cykelværksted og loppemarked var der også en masse aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Man kunne få lagt ansigtsmaling, prøve at gå igennem forhindringer med promillebriller, forsøge sig som sumobryder eller lave løjer sammen med vores maskot Villi. Når tørsten meldte sig, blev der delt slush ice ud, som blev modtaget med stor begejstring.

Dagen sluttede af med at finde de heldige vindere blandt vores beboere, der havde deltaget i konkurrencen om skønne præmier fra vores samarbejdspartnere samt hovedpræmien på 5.000 kr. til Den Bette Cykelsmed, sponsoreret af Vivabolig. Den heldige vinder af hovedpræmien gik i år til Jette fra afdeling 10 – Stort tillykke! Alle de øvrige vindere er blevet kontaktet.

En stor tak til alle de frivillige beboere og ansatte samt Den Bette Cykelsmed, der alle var med til at gøre dagen så god.

 

Derudover vil vi gerne takke vores samarbejdspartnere, der har sponsoreret de mange præmier til vores beboerkonkurrence:

  • Andersenrosendal Arkitekt maa
  • Arkitektfirmaet Nord
  • Toppenberg H.O.K
  • MEB Smedie
  • HTH Aalborg
  • Clean Care
  • B Conzept
  • Jorton

 Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4300 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom