Beboere på Birkebo vaccineret mod covid-19

Beboere på Birkebo vaccineret mod covid-19

- 28/12/20

I går var en rigtig stor dag - vi gik nemlig igen foran de forreste! 

 

Allerede 2. Juledag 13.30 ankom de nye vacciner til Aalborg, og i går. 3. Juledag, kl. 9.00, skulle alle vores 100 beboere og noget personale på plejehjemmet Birkebo på Forchhammersvej i Aalborg, være de første i Aalborg, der modtog vaccinen imod Coronavirus.

Vi gav i den anledning alle stuerne på plejehjemmet en stor blomst og chokolade med et kæmpe jule-/nytårsønske om at bekæmpe coronavirus, så beboerne igen kan være sammen med alle deres pårørende.

Vi glæder os meget over, at det netop er Birkebos beboere, der skal være iblandt de første i hele Danmark til at modtage vaccinen og ser frem til at den bliver udbredt overalt til alle, der ønsker at modtage den.

Lotte Bang, direktør for Vivabolig, har aftalt med plejehjemslederen på Birkebo, Tina Møller, at når der bliver mulighed for at samles - forhåbentlig meget snart - vil Vivabolig bidrage til et arrangement for alle beboerne på plejehjemmet.
 

Den 27. december kl. 08.07 ankom vaccinen til Birkebo. De startede med de 100 beboere og derefter noget af personalet.
Chresten Baisgaard, 92 år, var den første, der modtog vaccinen. Borgmester Thomas Kastrup Larsen, Rådmand Jørgen Hein, Direktør, Jan Jensen og Plejehjemsleder Tina Møller var spændte.

Der var fyldt med pressefolk fra alle medier og selv Regionsrådsformanden Ulla Astman var tilstede.

 

Chresten Baisgaard var den første beboer, der modtog vaccinen.

Han glædede sig over, at vaccinen er kommet og ønsker, at alle bliver vaccineret. 2020 har været et hårdt år. Hans kone døde for 2 måneder siden af sygdom, men han har stadig sine 2 børn og 2 børnebørn.Held og Lykke til alle beboerne og personalet på Birkebo.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4200 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Skørping, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 90 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language