Åbent hus i Samsøgade 24

Åbent hus i Samsøgade 24

- 29/08/22
Helhedsplanens første renoverede boliger er klar til at blive vist frem. Afdeling 3 totalrenoverer 187 boliger med elevatoradgang, nye køkkener og badeværelser.

Vi inviterer til åbent hus:
Onsdag den 7. september 2022 kl. 12.00 – 17.00 Samsøgade 24, 9000 Aalborg

Vi byder naturligvis på en vand og lidt til ganen. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til boligerne og udlejningen deraf.

Skriv dig op via Bo i Nord – www.boinord.dk
Hvis du allerede nu går med drømme om at flytte ind i en af helhedsplanens renoverede boliger, kan du skrive dig på ventelisten på Bo i Nord. Opskrivningen koster 200 kr. om året. Der vil løbende gennem renoveringsperioden blive udsendt tilbud via ventelisten. De første nyrenoverede boliger vil være klar til udlejning pr. 15. oktober 2022.

Jo længere tid, du har været opskrevet på venteliste hos Bo i Nord, desto længere fremme i køen står du. Det er derfor en god idé at skrive dig op i god tid, så du kan optjene anciennitet. Herigennem kan du forbedre dine muligheder for at få adgang til en renoveret bolig.


Tilbage til oversigten

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4300 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Støvring, Skørping, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 95 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language
Zoom