Klarup Søpark, Klarup

Du kan nu skrive dig op til boligerne i Klarup via www.boinord.dk.
I den nordvestlige del af Klarup skal vi bygge 20 moderne familieboliger i to etager. Alle boligerne bliver lavet i god håndværksmæssig kvalitet med blandt andet badeværelse på 1. sal og gæstetoilet i stueetagen.

Udover de 20 boliger, omfatter byggeriet også opførelse af skur til de enkelte boliger og fælles cykelskure samt anlægning af alle de omkringliggende udendørs arealer - haver og terrasser til alle boligerne, vej-, sti-, og parkeringsarealer, miljø/affaldsstationer og indretning af fællesarealer.  

Om boligerne:
Antal rum: 4 rums
Størrelse: 100 kvm
Antal: 20 boliger
Husdyr: Det er tilladt at have én hund eller én kat i boligen
Byggestart: marts 2020
Forventet indflytning: 1. april 2021 og 1. maj 2021
Du kan få en virtuel fremvisning af boligen her.

Med en placering på et højt liggende område, giver det en unik udsigt ud over omgivelserne og landskabet omkring boligerne. Der er derfor lagt op til store og flotte kvalitetsboliger, der har meget at byde på.

Skriv dig op til boligerne i Klarup Søpark 
Du kan nu skrive dig på ventelisten til boligerne via www.boinord.dk. Dit medlemskab er aktiveret, når din indbetaling på 200 kr. er registreret. Det koster 200 kr. årligt at stå på ventelisten.

Ventelisten – sådan fungerer den
Vi sender boligerne ud i tilbud efter medlemmernes anciennitet på den fælles venteliste hos Bo i Nord. Ifølge udlejningsbekendtgørelsen har Vivaboligs beboere fortrin til hver anden bolig. Det betyder, at hver anden bolig først tilbydes de medlemmer, der allerede bor i Vivabolig, og som ønsker en af de nye boliger i Klarup Søpark.

Du er medlem af Bo i Nord – hvad så nu?
Log ind på www.boinord.dk og skriv dig op til boligerne i Klarup Søpark 3-17 og 85-107.

Hvis du har særlige ønsker til din bolig – fx: at du ønsker i bolig væk fra vejen, er du velkommen til at kontakte os om disse oplysninger, efter du har skrevet dig op gennem Bo i Nord. Vær opmærksom på, at dine ønsker vil begrænse udvalget af de boliger, du kan få tilbudt.

Vi stræber efter at kunne sende tilbud ud via ventelisten senest 3 måneder før indflytningsdatoen.

Hvis du får et boligtilbud fra os, vil den specifikke adresse, boligens størrelse, husleje m.m. fremgå i tilbudsbrevet.

Læs mere om afdelingen. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4200 lejemål fordelt på 30 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Skørping, Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 90 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed.

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig både som almen boligorganisation og som arbejdsplads.

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language