Klarup Søpark


I den nordvestlige del af Klarup skal vi bygge 20 moderne familieboliger i to etager. Alle boligerne bliver lavet i god håndværksmæssig kvalitet med blandt andet badeværelse på 1. sal og gæstetoilet i stueetagen.

Udover de 20 boliger, omfatter byggeriet også opførelse af skure til de enkelte boliger og fælles cykelskure samt anlægning af alle de omkringliggende udendørs arealer - haver og terrasser til alle boligerne, vej-, sti-, og parkeringsarealer, miljø/affaldsstationer og indretning af fællesarealer.  

Om boligerne:
Antal værelser: 4,5 værelser
Størrelse: 100 kvm
Antal: 20 boliger
Byggestart: marts 2020
Forventet indflytning: foråret 2021

Med en placering på et højt liggende område, giver det en unik udsigt ud over omgivelserne og landskabet omkring boligerne. Der er derfor lagt op til store og flotte kvalitetsboliger, der har meget at byde på.Optjen anciennitet til boligerne:
Du kan med fordel skrive dig på venteliste allerede nu via boinord.dk, som er et udlejningssamarbejde mellem ni boligorganisationer i Nordjylland. Dit medlemskab er aktiveret, så snart din indbetaling på 200 kr. er registreret. Det koster 200 kr. årligt at stå på ventelisten.

Boligerne i Klarup Søpark kan først ønskes umiddelbart inden projektet er færdigt, men du optjener anciennitet fra den dag, du skriver dig op på Bo i Nord.

Hvis du vil vide, hvad der rør sig i Vivabolig, vores byggeprojekter, boliger og meget mere, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Er du i forvejen beboer hos os og ønsker nyhedsbrev, skal du give dit samtykke via beboerlogin.

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

I Vivabolig har vi over 4000 lejemål fordelt på 23 afdelinger. Størstedelen i Aalborg, men også i Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger, herunder familieboliger, ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 90 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig
både som almen boligorganisation og som arbejdsplads

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language