Afdeling 4 Rughaven m.fl.

​Boligerne ​i Rughaven, Hørhaven, Hvedevænget og Enghavevej er i fuld gang med at blive gennemrenoveret. Nogle af lejlighederne bliver gjort større og boligerne bliver mere attraktive for alle.

Afdelingen kommer også til at kunne tilbyde boliger med tilgængelighed, hvilket gør dem mere handicapvenlige.

Udover at boligerne får et løft, vil udearealerne få ny indretning af legepladser, multibane og boldspilsarealer. Med de nye omgivelser vil der således være flere muligheder for et aktivt udeliv omkring de optimerede boliger.

 

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra Vivabolig, hvor du bl.a. kan følge udviklingen af Vivaboligs mange projekter og blive opdateret på de aktuelle nyheder fra vores forskellige afdelinger.

Hos Vivabolig har vi over 4000 lejemål fordelt på 23 afdelinger. Størstedelen i Aalborg men også i Vodskov, Visse, Nøvling, Vadum og Brovst. Vi tilbyder en bred vifte af boliger. Herunder familieboliger ældre- og plejeboliger og ungdomsboliger.

Vi er en almen boligorganisation, der opfører og renoverer alment boligbyggeri i Aalborg og omegn. Vi vil levere service ud over det forventede, og vores ca. 90 medarbejdere arbejder hele tiden på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre for beboere og ansøgere.

Åbenhed

I Vivabolig er der forskellige behov og synspunkter. Gennem åbenhed skaber vi tillidsforhold med ærlighed og tryghed

Åbenhed

Troværdighed

Vi skaber troværdighed gennem vores handlinger ved, som minimum, at gøre det, vi siger, vi gør.

Troværdighed

Ansvarlighed

Vi tager ansvar for at opnå de bedste løsninger for Vivabolig
både som almen boligorganisation og som arbejdsplads

Ansvarlighed

Respekt

Vi udviser respekt ved at anerkende, at vi er forskellige, og at mennesker befinder sig forskellige steder i livet.

Respekt
Choose language